May 25

Inspiratiecafé 'Hoe creëer je een sterk merk?'

Inspiratiesessie voor Starters en Groeiers in Roeselare
In samenwerking met Unizo

Start&GO en UNIZO West-Vlaanderen slaan opnieuw de handen in elkaar voor een boeiend inspiratiecafé op 25 mei in Roeselare.

Eén van de grootste uitdagingen voor een startende ondernemer is bekendheid creëren. Want hoe overtuig je potentiële klanten om met een nieuw en onbekend bedrijf in zee te gaan? Door deel te nemen aan een ondernemerswedstrijd bijvoorbeeld of nog beter, de Award of prijs effectief in de wacht te slepen. Kom naar het Inspiratiecafé op donderdag 25 mei in Roeselare en ontdek hoe drie inspirerende ondernemers hun prijs binnen haalden en wat die bekroning voor hun groei betekende.

Niels Vandecasteele van het succesvolle merchandisebedrijf Sunday verwelkomt ons in hun gloednieuwe gebouw in Roeselare. Met zijn originele en kwalitatieve merchandise creëert het bedrijf moeiteloos ambassadeurs voor merken zoals Facebook en Zalando. Het idee voor Sunday (vroeger Merchandise Essentials) ontstond in 2013 aan de keukentafel en is ondertussen uitgegroeid tot een internationale speler met vertegenwoordiging in meer dan 45 landen. Niels neemt ons mee in zijn ondernemersverhaal en spoort ons aan om groots te dromen.

Nadien leidt moderator Sandy Snoeck het gesprek met de drie panelleden in goede banen. Ga tijdens de rondetafelgesprekken in gesprek met de panelleden en stel al je vragen.

Emma Callens – EMC Greenroofs
De Ruiseleedse Emma maakt met EMC Greenroofs van grijze daken idyllische groene plekjes. De groene vingers kreeg Emma van haar papa mee, vroeger tuinaannemer en nu mee aan boord in het bedrijf van z'n dochter. Emma werd ‘Belofte van het Jaar' bij de 24ste editie van de Womed Award.

Valérie Lemahieu – JusRé
Sinds 2016 produceert Valérie cold pressed juices onder de naam JusRé. Ondertussen breidde ze haar aanbod uit met shots, smoothies en soups die zorgen ze voor een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten. In 2019 werd ook Valérie bekroond met de titel ‘Belofte van het jaar’ tijdens de Womed Award.

Guillaume Melis – Knuss
Met Knuss ontwikkelt Guillaume samen met Lowie Vanhoutte verwarmde kussens en zetels als milieuvriendelijk alternatief voor bijvoorbeeld gasverwarmers op terrassen van horecazaken. De Kortrijkse onderneming is door Unizo uitgeroepen tot ‘Starter van het Jaar 2022’.

Programma:
19:00: Onthaal met JusRé-juice
19:30: Ondernemersverhaal van Sunday – Niels Vandecasteele
19:50: Panelgesprek met drie ‘award-winning’ ondernemers
20:40: Pauze
20:55: Rondetafelgesprekken
21:55: Netwerkmoment met een hapje en drankje
23:00: Voorzien einde

Locatie: Sunday - Krommebeekpark 21, Roeselare

 

Het Inspiratiecafé is VOLZET. Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

In samenwerking met

Unizo