Oct 10 Oct 11

Groepszakenreis Medfit

Inspiratiesessie voor Starters en Groeiers

Ontdek de mogelijkheden van digitalisering in de gezondheidszorg op Medfit, hét toonaangevende evenement voor innovatie in medische technologie, diagnostiek en digitale gezondheid in Europa. Tijdens de beurs krijg je de kans om je internationale strategie verder te ontwikkelen, te netwerken met prominente spelers uit de industrie en innovaties uit eerste hand te ontdekken.

Ben je actief in de Health-sector? Klaar om ondergedompeld te worden in de nieuwste ontwikkelingen die de gezondheidszorg transformeren?

Vergezel ons dan op 10 en 11 oktober 2023 met een West-Vlaamse delegatie naar Medfit in Straatsburg. Hier kun je inspirerende sprekers horen, deelnemen aan boeiende paneldiscussies en de nieuwste technologische innovaties ontdekken.

Je deelname wordt zowel inhoudelijk, organisatorisch als financieel ondersteund door het partnerschap West Flanders, Gateway to Europe.

Praktisch:

Voor West-Vlaamse bedrijven en startups actief in Health.
Deelname aan de begeleide groepszakenreis is gratis en omvat transport, beursticket, catering tijdens de beurs, diner en reisbegeleiding. Overnachting is niet inbegrepen, maar je hotelreservatie gebeurt door POM West-Vlaanderen. Het hotel factureert rechtstreeks aan je bedrijf.
Begeleiding door Inge Taillieu (Cluster manager Digital Health) en Dominique Bogaert (Cluster developer Digital Health).
Het aantal plaatsen is beperkt. We hanteren het principe ‘first come first served’ bij inschrijving. Vanuit de organisatie kunnen we het aantal deelnemers beperken tot één per onderneming.
Inschrijven is mogelijk tot 14 juli.

Programma 10 oktober 2023

7.15u.Verzamelen Station Brugge
7.25u. Vertrek naar Brussel-Zuid (aankomst 8.24u.)
8.43u. Vertrek TGV naar Straatsburg (aankomst 12.41u.)
12.50u. Transfer naar Medfit 2023
13.30u. Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan conferenties, pitchsessies of zelf vastgelegde one-on-onegesprekken.
18.15u. Deelname aan netwerkreceptie "Technomed Party" i.s.m. Flanders Invesment and Trade
20.15u. Vertrek naar hotel & diner

Programma 11 oktober 2023

8.30u. Uitchecken hotel en transfer naar Medfit 2023
9.00u. Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan conferenties, pitchsessies of zelf vastgelegde one-on-onegesprekken.
12.30u. Lunch
13.30u. Vrij beursbezoek met mogelijkheid tot deelname aan conferenties, pitchsessies of zelf vastgelegde one-on-onegesprekken.
15.00u. Verzamelen aan uitgang voor transfer naar station Straatsburg
16.19u. Vertrek TGV naar Brussel-Zuid (aankomst 20.47u)
21.08u. Vertrek naar station Brugge (aankomst 22.01u)

Schrijf je in en zorg samen met ons voor een positieve impact op de toekomst van de medische sector!