May 30 Jun 13

Duik in digital marketing - voormiddagreeks

Opleiding voor Starters en Groeiers in Roeselare
In samenwerking met Syntra West

Tijdens deze snelcusus krijg je als startend ondernemer een stevige basiskennis mee in e-commerce. Zo kan je online marketing als hefboom gebruiken voor de bekendmaking van je eigen zaak. Je werkt tijdens de opleiding een online marketingstrategie uit en leert kiezen voor de juiste online communicatiekanalen voor jouw zaak. Deze cursus kan je volgen op de campus van Syntra West Brugge of digitaal op eigen tempo via de e-learningmodule.

Volgende zaken komen aan bod in de opleiding:

  • Online tools en applicaties voor marketingtoepassingen
  • SEO en SEA
  • GDPR
  • Sociale media, nieuwsbrieven en blogs
  • Cross media
  • Digitale marketingstrategie

On campus - 30/05 en 13/06
Tijdens 2 sessies krijg je in kleine groep les van een expert. Er is ruimte om vragen te stellen en te leren van de andere starters.

Locatie: Syntra West campus Roeselare  – Oostnieuwkerksesteenweg 111 - Roeselare
Datum: 30/05 en 13/06, telkens van 9u00 tot 12u30

E-learning
Wil je de cursus liever digitaal volgen en op eigen tempo? Schrijf je dan in voor de e-learning-module.
Je ontvangt enkele dagen na inschrijving toegang tot het digitaal leerplatform van Syntra West, waar je de cursus kan raadplegen.

Deze opleiding kadert binnen het starterstraject Start me up! van SyntraWest. Dankzij Start&GO betaal je deze opleiding met credits in plaats van euro’s. Vooraf aan de opleiding heb je een kort intakegespek met Syntra West met als doel je noden en verwachtingen te schetsen. Zo kunnen we de opleiding beter voorbereiden, alsook eventueel een traject op maat voor je uitstippelen. Het intakegesprek duurt maximum 45 minuten en gebeurt bij Syntra, telefonisch of via digitale meeting.

Niet gevonden wat je zocht? Snuister eens tussen de andere learning snacks van Start me up! en schrijf je in voor die sessies tijdens het intakegesprek met de ondernemerscoach van Syntra West. Per snack betaal je 100 Start&GO-credits. Bovendien krijg je vanaf 3 learning snacks 2 uur persoonlijke begeleiding van een ondernemerscoach.

100 credits
Volzet