Mar 20

Duik in de boekhoudtaal

Opleiding voor Starters en Groeiers in Roeselare
In samenwerking met Syntra West

Je boekhouder is een cruciale partner voor jouw onderneming. Maar spreken jullie dezelfde taal? Begrijp je wat hij of zij jou vertelt? Tijdens deze stoomcursus leer je de betekenis van de belangrijkste boekhoudtermen, krijg je meer zicht op de mogelijke taken van je boekhouder en leer je de boekhoudrapporteringen begrijpen.

Tijdens de avondsessie op 20 maart krijg je in kleine groep les van een expert. Er is ruimte om vragen te stellen en te leren van de andere starters.

Locatie: Syntra West campus Roeselare - Oostnieuwkerksesteenweg 111, 8800 Roeselare
Datum: maandag 20/03 van 18u30 tot 22u

Deze opleiding kadert binnen het starterstraject Start me up! van SyntraWest. Dankzij Start&GO betaal je deze opleiding met credits in plaats van euro’s. Vooraf aan de opleiding heb je een kort intakegespek met Syntra West met als doel je noden en verwachtingen te schetsen. Zo kunnen we de opleiding beter voorbereiden, alsook eventueel een traject op maat voor je uitstippelen. Het intakegesprek duurt maximum 45 minuten en gebeurt bij Syntra, telefonisch of via digitale meeting.

Niet gevonden wat je zocht? Snuister eens tussen de andere learning snacks van Start me up! en schrijf je in voor die sessies tijdens het intakegesprek met de ondernemerscoach van Syntra West. Per snack betaal je 100 Start&GO-credits. Bovendien krijg je vanaf 3 learning snacks 2 uur persoonlijke begeleiding van een ondernemerscoach.