Mar 23

CAPISH - Breng je idee in stroomversnelling!

Workshop voor Starters in Brugge
In samenwerking met TURBO

Elke succesvolle onderneming begint met een idee. De kansrijke ideeën vallen helaas niet zomaar uit de lucht. Neem deel aan CAPISH Bootcamp en breng je idee in een stroomversnelling.

Tijdens het CAPISH Bootcamp doorloop je de 3 stappen van ideevorming en krijg je antwoord op tal van vragen. CAPISH Bootcamp is ook een inspiratietraject. De kruisbestuiving tussen professionals, beginnende ondernemers en coaches zorgen ervoor dat je horizonten verruimt. Je bouwt een netwerk op van jonge, lokale ondernemers. Meer info vind je hier.

Aansluitend op CAPISH Bootcamp volgt een inspirerende keynote van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde van WASBAR.

Dries Henau (1984) en Yuri Vandenbogaerde (1988) zullen de geschiedenis ingaan als de mannen die hun volk op een aangename en leuke manier leerden wassen. Exit de saaie wassalons met een troosteloze tl-verlichting waar je moedeloos naar een draaiende wasmachine zit te kijken. Naar WASBAR ga je voor de fun, je spreekt er af met vrienden & vriendinnen om te brunchen of te lunchen, of voor een leuk optreden. Tijdens de Capish keynote brengen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde een unieke getuigenis over creatief ondernemerschap.

CAPISH is een initiatief van @TurboBrugge, @hetentrepot en @startandgo.

 

WIL JE JE INSCHRIJVEN? VUL DAN ONDERSTAANDE VELDEN IN