Jun 13

Bedrijfsbezoek

Inspiratiesessie voor Starters
In samenwerking met Unizo

Begin je dag goed met de ontbijtsessie bij BORA Coworking. Geniet van een heerlijk ontbijt, maak nieuwe connecties tijdens het speeddaten en laat je inspireren door het verhaal van een zaakvoerders Laurence en Justin. Schrijf je nu in voor een bruisende ochtend vol starterstips en nieuwe contacten!

Waarom zou je deelnemen?
Heerlijk ontbijt: Begin je dag op de juiste manier met een verrukkelijk ontbijt, boordevol energie om jouw ondernemersdromen waar te maken.
Speed netwerken: Maak kennis met andere startende ondernemers in een opwindende speed dating formule! Ontmoet potentiële samenwerkingspartners, klanten of gewoon gelijkgestemde zielen die dezelfde passie delen.
Inspirerende getuigenis: Laat je inspireren door het verhaal van een collega-ondernemer, die recentelijk zelf een zaak opstartte. Ontdek meer over alle uitdagingen, triomfen en waardevolle lessen die je kunnen helpen op jouw eigen ondernemerspad.

Programma
8u00: Onthaal met ontbijt
8u45: Verwelkoming
9u00: BORA Coworking getuigt
Laurence Uvin richtte samen met haar partner Justin Vandenbunder coworking space BORA op. Sindsdien legden Laurence en Justin samen een hele ondernemersweg af. Laurence is, net als haar vriend, geen stilzitter. Ze coacht ook bedrijven in hun business, is actief als online marketeer en gooide zich onlangs volop op het podcasten.
9u30: speed netwerken

Wie ben jij? Neem plaats aan onze tafeltjes en ontmoet andere ondernemers die recent een onderneming hebben opgestart.

Unizo