Sep 29

Durf! met Bart Verhaeghe

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in Brugge

Het ondernemersverhaal van Bart Verhaeghe is er één om ‘U’ tegen te zeggen. Hij is van vele markten thuis en van alles wat hij doet, druipt de passie en begeestering af. Kom naar het netwerkevent op donderdag 29 september in Brugge. Laat je inspireren door zijn pleidooi voor meer lef en ambitie en ga naar huis met een extra portie ‘durf’. Letterlijk en figuurlijk, want elke deelnemer krijgt een gesigneerd exemplaar van zijn boek ‘Durf!’.

Bart Verhaeghe is een geboren ondernemer, gedreven in alles wat hij doet. Hij is voorzitter en hoofdaandeelhouder van voetbalclub Club Brugge. Samen met CEO Vincent Mannaert transformeerde hij Club van een traditionele voetbalclub naar een innovatief en duurzaam gerund sport-, media- en entertainmentbedrijf. Verhaeghe is met Uplace ook actief in vastgoed. Met zijn familiale holding LakeSprings investeert hij eveneens in publieke en niet-beursgenoteerde bedrijven

Onbevangen kijkt de Brabander naar de wereld om zich heen. Als ondernemer, maar ook als bezorgde burger, stelt hij vast dat er steeds ruimte is voor verbetering. Hij houdt daarom een vurig pleidooi voor meer lef en ambitie. Zowel bij burgers, ondernemers als overheden. Zijn visie vertrekt vanuit het geloof dat we de zaken kunnen omkeren. Voor Verhaeghe draait het daarbij om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen, durf te leven. Maar vooral: durf te dromen!

Heb je interesse in een rondleiding op de campus van KU Leuven in Brugge? Neem dan deel aan de rondleiding om 18u30. De docenten geven je graag een inkijk achter de schermen. Ontdek de labo’s uitgerust met testinfrastructuur voor Ingenieurs en Beweging- en Revalidatiewetenschappers. Op de campus gebeurt heel wat innovatief onderzoek en er wordt ook ingezet op ondernemerschap. Het is een broedplek voor spin-offs en start-ups. Denk maar aan de CoMoveIt rolstoel, de app tegen valpreventie of de slimme kruk. Ontdek de faciliteiten van het gebouw en informeer je over wat de universiteit voor jouw onderneming kan betekenen.

Programma
18u30 - 19u20: Rondleiding op de campus van KU Leuven (optioneel)
19u00 - 19u30: Onthaal
19u30 - 20u30: Het ondernemersverhaal van Bart Verhaeghe
20u30 - 22u30: Netwerkreceptie

Locatie: KU Leuven Campus Brugge - Spoorwegstraat 12