Sep 29

Durf! met Bart Verhaeghe

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in Brugge

Het ondernemersverhaal van Bart Verhaeghe is er één om ‘U’ tegen te zeggen. Hij is van vele markten thuis en van alles wat hij doet, druipt de passie en begeestering af. Kom naar het netwerkevent op donderdag 29 september in Brugge. Laat je inspireren door zijn pleidooi voor meer lef en ambitie en ga naar huis met een extra portie ‘durf’. Letterlijk en figuurlijk, want elke deelnemer krijgt een exemplaar van zijn boek ‘Durf!’.

Bart Verhaeghe is een geboren ondernemer, gedreven in alles wat hij doet. Hij is voorzitter en hoofdaandeelhouder van voetbalclub Club Brugge. Samen met CEO Vincent Mannaert transformeerde hij Club van een traditionele voetbalclub naar een innovatief en duurzaam gerund sport-, media- en entertainmentbedrijf. Verhaeghe is met Uplace ook actief in vastgoed. Met zijn familiale holding LakeSprings investeert hij eveneens in publieke en niet-beursgenoteerde bedrijven.

Zijn carrière als ondernemer begon al snel na zijn eerste job bij KPMG. Na negen maanden loondienst gooide hij alle zekerheid overboord. Als zelfstandige bedrijfsconsultant kwam hij bij aannemer Verelst terecht. Het was de start van een gedurfd parcours waarbij de aannemer uitgroeide tot Eurinpro, een wereldspeler in logistiek vastgoed. De snelle groei leidde tot de overname in 2006 door het Australische Goodman.

Onbevangen kijkt de Brabander naar de wereld om zich heen. Als ondernemer, maar ook als bezorgde burger, stelt hij vast dat er steeds ruimte is voor verbetering. Hij houdt daarom een vurig pleidooi voor meer lef en ambitie. Zowel bij burgers, ondernemers als overheden. Zijn visie vertrekt vanuit het geloof dat we de zaken kunnen omkeren. Voor Verhaeghe draait het daarbij om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen, durf te leven. Maar vooral: durf te dromen!

Fasten your seatbelt, want tijdens dit event neemt Bart ons graag mee op een ritje doorheen zijn ondernemersavontuur.

Programma
19u00: Onthaal
19u30: Het ondernemersverhaal van Bart Verhaeghe
20u30: Netwerkreceptie
22u30: Einde 

Locatie: KU Leuven Campus Brugge - Spoorwegstraat 12

De eerste vijftig inschrijvingen ontvangen een gesigneerd exemplaar van het boek van Bart Verhaeghe 'Durf! Pleidooi voor meer ambitie en lef'.

100 credits
Nog 12 beschikbare plaatsen