Jan 01

Ambassadeurs gezocht

voor Starters en Groeiers

Start&GO Community
Als startende ondernemer is het niet eenvoudig om het bos door de bomen te zien en zit je met 1.000 vragen. Daarom brengen we alle startende ondernemers in West-Vlaanderen samen in het interactief online platform 'Start&GO Community' waar netwerken en kennisdeling centraal staat. Achter de schermen werkt een groep enthousiaste en gemotiveerde ambassadeurs mee aan het platform. 

Wat is een ambassadeur?
De ambassadeursgroep bestaat uit een kern van een tiental starters uit het netwerk van Start&GO. Ze komt op regelmatige basis samen (digitaal of op een leuke plek) om te brainstormen over de inhoud en werking van het communityplatform.

Als ambassadeur neem je een concrete taak op jou om het platform relevant te houden en bekend te maken bij startende ondernemers. Dit kan gaan van het schrijven van blogposts en het verwelkomen van nieuwe leden tot het monitoren van vragen. Groot of klein, elke bijdrage is voor ons een grote meerwaarde!

Ambassadeurschap is een vrijwillig engagement. Door jouw bijdrage, bouw je mee aan een digitaal platform dat de slaagkansen van West-Vlaamse ondernemers verhoogt.

What's in it for me?

  • Je krijgt toegang tot onze exclusieve ambassadeursgroep.
  • Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en inrichting van de community.
  • Je krijgt extra visibiliteit in de communicatie van Start&GO.
  • Je leert veel bij over digitale contentmarketing en communityvorming.

Yes! ik word ambassadeur van de community!
Helemaal overtuigd? Laat hieronder jouw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* We selecteren de ambassadeurs op basis van diversiteit in ondernemersactiviteit, ondernemersfase, regio, gender en leeftijd. We streven naar een diverse groep die een weerspiegeling is van de startende ondernemers in West-Vlaanderen.