Mar 14

OndernemersPUB: So you think you can('t) network?

OndernemersPUB voor Groeiers en Starters in Roeselare

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 14/3 : So you think you can('t) network?

Zijn opdrachten voor Family, Fools & Friends niet meer voldoende om je bedrijf te laten groeien en wil je je netwerk uitbreiden? Kom dan naar de OndernemersPUB van woensdag 14 maart in Roeselare! Bert Verdonck, expert in het on- en offline netwerken, helpt je tijdens een interactieve sessie om je doelen sneller te bereiken door de kracht van je netwerk in te schakelen. Met Berts hands-on tips maak je ook van de netwerkreceptie gegarandeerd een succes!

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: Start OndernemersPUB: Leer de fijne kneepjes van het zakelijk netwerken van expert Bert Verdonck. Bert heeft als master trainer bij Networking Coach een jarenlange ervaring in het geven van trainingen aan toonaangevende bedrijven zoals Canon, Deloitte en Adecco. Tijdens de OndernemersPUB krijg je zowel online (vb. LinkedIn) als offline (netwerkrecepties, beurzen, conferenties…) tips om je netwerk efficiënt, effectief en met plezier uit te breiden. Kom naar de OndernemersPUB en krijg een antwoord op volgende vragen: Hoe bereid je je voor op een netwerkevent? Hoe meng je je onder een gezelschap? Hoe haal je meer uit een netwerkavond en hoe volg je het nadien op? Met welke netwerketiquette moet je rekening houden en welke valkuilen moet je absoluut vermijden?
  • 21u30: Netwerkreceptie: met aanwezigheid van onze partners (Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Innoveren & Ondernemen, Senior Consultants Vlaanderen) waar je terecht kan met al je vragen omtrent het ondernemerschap. 
  • 22u30: voorzien einde

Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare - Spanjestraat 141

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!

Gelijkgezinde mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen.
Mauger Mortier