Jan 25

OndernemersPUB in vintage style bij Rock 'n Roll Classics

OndernemersPUB voor Groeiers en Starters in Brugge

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 25/1: OndernemersPUB in vintage style bij Rock 'n Roll Classics

Het nieuwe jaar inzetten doen we met Actie voor Starters in stijl! Tussen de opgeblonken oldtimers in de showroom van Rock ’n Roll Classics in Brugge, toasten we op donderdag 25 januari op al wat 2018 voor ons in petto heeft.  Zaakvoerders Thijs Verhage en John Calmeyn inspireren met een boeiende getuigenis over de opstart en de snelle groei van hun bedrijf en tijdens de feestelijke netwerkreceptie geven Baron Barbier en Oh My Retro ook jouw looks een retro make-over!

Programma:

 • 19u45: Onthaal met bubbels
   
 • 20u00: Thijs Verhage en John Calmeyn getuigen over het parcours van hun startende oldtimerbedrijf, Rock ’n Roll Classics. Sinds 2015 zitten ze in een echt snelheidsparcours waarin passie en bewondering voor oldtimers centraal staan, maar waarin ook hard werken, bouwen aan een netwerk, dagelijkse business en people management essentiële onderdelen zijn van hun goed draaiende motor!
   
 • 21u00: Tijdens de glamour-netwerkreceptie klinken we op 2018 en al het (aanstormend) ondernemende talent in West-Vlaanderen! Baron Barbier en Oh My Retro zorgen voor die extra vintage touch. Laat je verzorgen door hun magische handen en ga naar huis met een retro kapsel (hello victory rolls), knalrode lippen of de perfect getrimde snor/baard. Op het einde van de avond wanen we ons back in the 50’s!
  Bij onze partners (Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Innoveren & Ondernemen, Senior Consultants Vlaanderen) kan je tijdens de receptie terecht met al je vragen omtrent het ondernemerschap.
   
 • 22u30: voorzien einde

Dresscode: mannen: ongeschoren baard of snor, vrouwen: losse haren

Locatie: Rock ’n Roll Classics – Lieven Bauwensstraat 30, Brugge

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!

Gelijkgezinde mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen.
Mauger Mortier