May 07

Heldere presentaties mét impact

Workshop voor Starters en Groeiers in Kortrijk
In samenwerking met Protopitch 3.0

Schrijf je in voor de workshop ‘Heldere presentaties mét impact’ en leer hoe je je verhaal visueel kan versterken.

Anno 2019 moet alle communicatie flitsender, niet alleen online, maar ook in je presentatie. Wat zijn de belangrijkste do’s-and-don’ts bij het maken van een presentatie? Matthias Cornette, zelf al jaren een fervent PowerPoint- en Keynotegebruiker, leert ons de knepen van het vak. Met zijn recente start-up SHOOW maakt Matthias er zijn levensmissie van om bedrijven te helpen aan betere en dynamische presentaties. Kom naar de workshop ‘Heldere presentaties mét impact’ en ontdek onder meer met welke boodschap je je presentatie moet openen, welke structuur je best gebruikt en welke audiovisuele hulpmiddelen je verhaal meer kracht geven.

Bovendien geniet je ook van een heerlijk ontbijt met collega-ondernemers.

Datum en uur: dinsdag 7 mei, 8u30 - 10u30/11u30
Locatie: Ondernemerscentrum Kortrijk - Leiestraat 22

Proof of the pudding: Wil je jouw presentatie laten scannen door Matthias? Maak drie slides om je ondernemingsidee of je onderneming voor te stellen en bezorg ze ons (startandgo@pomwvl.be) ten laatste op maandag 29 april. Na de workshop (van 10u30 tot 11u30) krijg je de kans om je verhaal te brengen met individuele feedback van Matthias.

Volg ook de workshop 'Lanceer je verhaal' op dinsdag 30 april in Brugge en leer jouw verhaal bouwen, maken en vertellen. 

Deze activiteit wordt je aangeboden dankzij de financiële steun van het Interregprogramma France-Wallonie-Vlaanderen in het kader van het project PROTOPITCH 3.0.