Feb 05

Storytelling én video om je bedrijf te boosten

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in Kortrijk
In samenwerking met AGO Jobs & HR

Ontdek op 5 februari van twee experten in digitale videomarketing hoe storytelling én video jouw bedrijf kan boosten. We sluiten de avond af met de voorstelling van onze ‘Gouden 11’, de 11 finalisten die zullen strijden om één dag de hoofdsponsor van KV Kortrijk te worden.

Programma

18u30: Onthaal met bubbels

19u00: Verwelkoming
Nele Dekeyser, Algemeen coördinator Start&GO en Tom Martin, Marketing Director bij AGO Jobs & HR

19u15: Hoe de juiste storytelling je bedrijf kan boosten - Hannes Coudenys van Hurae
Hoe zet je een sterk merkverhaal neer? Ontdek hoe je met storytelling je (potentiële) klanten kan overtuigen om jouw product/dienst te kopen en niet dat van je grootste concurrent. Een goede branding is essentieel om je bedrijf op de kaart te zetten! Laat je inspireren door Hannes Coudenys van Hurae, want verhalen bedenken, vertellen en verspreiden zit in zijn DNA.

19u45: Video als onderdeel van je branding - Arthur Le Boudec van StoryMe
Online videomarketing wint meer en meer aan belang. Niet onlogisch, want het is een visuele, dynamische manier om te communiceren met je doelgroep én de perfecte manier om de aandacht te trekken. Een kijkje achter de schermen, een tutorial, een sneak peek of gewoon een grappig filmpje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Arthur Le Boudec van StoryMe geeft je handige tips & tricks voor een geslaagde video!

20u15: Voorstelling van onze ‘Gouden 11’
Last but not least, na de keynotes maken we ons ‘Gouden 11-tal’ bekend dat in februari op social media zal strijden om de meeste likes op hun DIY-video. Het logo van de winnaar zal pronken op de shirts van de spelers van KV Kortrijk tijdens de match op 17 maart tegen R Antwerp FC. Wil jij ook je kans wagen? Deelnemen kan nog tot en met 2 februari via www.hoofdsponsorvooreendag.be

20u30: Netwerkreceptie
22u00: Voorzien einde

Locatie: AGO Jobs & HR - Wolvenstraat 23, Kortrijk