Nov 28

Morning@Smappee

Matchmaking voor Groeiers in Harelbeke
In samenwerking met Voka

Tijdens de morning@-sessies zorgen we voor jou en andere start-ups de matchmaking met een gevestigd bedrijf in jullie sector. Ga tijdens deze interactieve ontbijtsessie in dialoog met de zaakvoerders van gevestigde waarden en ga naar huis met nieuwe inzichten. Deze ontbijtsessie is een win-win voor beide partijen, want de grote bedrijven krijgen op hun beurt nieuwe technologieën, producten of kennis aangereikt door de start-ups.

Ben je een startend of groeiend bedrijf met een link met Smart Home & Smart Mobility, Cleantech en IoT? Kom dan op 28 november naar Morning@ Smappee en ga samen met de CEO van Smappee en Managing Director van Snowball in op 'the future of energy efficiency'. Zit aan tafel met Stefan Grosjean en Alexandra Vanhuyse en hoor uit eerste hand hoe innovatie en digitalisering bepalend is binnen deze sector.

Stefan Grosjean is al meer dan 25 jaar actief in de energie- en cleantechsector. In 2012 richtte hij Smappee op, een bekroond internationaal cleantechbedrijf. Het Smappee energiemonitoringsysteem helpt klanten om energie en geld te besparen door hun energieverbruik te verlagen en hun energie-efficiëntie te verhogen. Dankzij de meerdere integratiemogelijkheden, kan Smappee een antwoord bieden op de huidige en toekomstige energievraagstukken. Het is dan ook de ideale match voor bedrijven die op zoek zijn naar integratie van IoT-energietechnologie.

Smappee is sinds midden 2019 gehuisvest in Snowball, een state-of-the-art Cleantech hub. We sluiten de ontbijtmeeting af met toelichting van en rondleiding langs de technieken van de site, met onder meer een ijsbuffer, een batterij van 2.5 MW en een grootschalig laadstation.

Programma:
08u00: Verwelkoming met ontbijt
08u30: Ondernemers pitchen hun business voor CEO Stefan Grosjean.
09u00: Stefan Growjean vertelt zijn ondernemersverhaal en hoe het bedrijf omgaat met innovaties en digitalisering binnen de sector.
09u45: Q&A
10u30: Rondleiding in Snowball
11u30: Afsluitende drink 

Voor wie: start-ups en scale-ups die actief zijn in Cleantech, IoT, Smart Home of Smart Mobility.  

Datum: donderdag 28 november - 8 uur

Locatie: Smappee - Evolis 104, Harelbeke