Jan 29

Morning@Barco

Matchmaking voor Groeiers in Kortrijk
In samenwerking met Voka

Tijdens de morning@-sessies zorgen we voor jou en andere start-ups de matchmaking met een gevestigd bedrijf in jullie sector. Ga tijdens deze interactieve ontbijtsessie in dialoog met de zaakvoerders van gevestigde waarden en ga naar huis met nieuwe inzichten. Deze ontbijtsessie is een win-win voor beide partijen, want de grote bedrijven krijgen op hun beurt nieuwe technologieën, producten of kennis aangereikt door de start-ups.

Ben je een startend of groeiend bedrijf met een link naar de core business van Barco? Kom dan op 29 januari naar Morning@ Barco en ga samen met Guy Van Wijmeersch, Director Innovation And Design Thinking van Barco, aan tafel en hoor uit eerste hand hoe innovatie en digitalisering bepalend is binnen hun sector.

Barco ontwikkelt oplossingen die collaboratie bevorderen zodat organisaties beter kunnen samenwerken, inzichten kunnen delen en visualisaties kunnen brengen waar iedereen versteld van staat. Met focus in 3 core markten:

  • Enterprise (from meeting and control rooms to corporate spaces)
  • Healthcare (from the radiology department to the operating room)
  • Entertainment (from movie theaters to live events and attractions)

Guy Van Wijmeersch is in zijn rol van Director Innovation & Design Thinking bij Barco een kernfiguur in de transformatie van het Kortrijkse technologiebedrijf van een hardwarebedrijf naar een digitale speler. Voor hem is de essentie van digitalisering dat men de klant op een individueel niveau kent en benadert.

We sluiten de ontbijtmeeting af met een rondleiding in het Experience Center van Barco. Deze rondleiding geeft een uniek inzicht en demo’s van alle innovatieve, technische oplossingen waar Barco een antwoord op heeft.

Programma:
08u00: Verwelkoming met ontbijt
08u30: Ondernemers pitchen hun business voor Director Guy Van Wijmeersch
09u00: Guy Van Wijmeersch vertelt hoe Barco omgaat met innovatie en digitalisering
09u45: Q&A
10u30: Rondleiding in het Experience Center
11u30: Afsluitende drink 

Voor wie: start-ups en scale-ups die actief zijn in healthcare, entertainment en lifetime organisational learning

Datum: woensdag 29 januari - 8 uur

Locatie: Barco - Beneluxpark 21, Kortrijk (Google Maps)