Jun 06

Kick-offevent 'Mensgerichte ondernemers'

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in Kortrijk
In samenwerking met Project 'Mensgerichte ondernemers'

We nodigen je uit op het kick-offevent voor mensgerichte ondernemers op donderdag 6 juni in Marke!

Als mensgerichte ondernemer werk je met en voor de mens. Je deelt je expertise of ervaring en zet je elke dag opnieuw in om anderen te helpen. Heb je nood aan inspiratie en contacten met eensgezinde ondernemers om jouw bedrijf verder te laten bloeien? Kom dan naar het kick-offevent voor mensgerichte ondernemers en laat je inspireren door het ondernemersverhaal van gastvrouw Evy Gruyaert. We selecteerden bovendien drie boeiende break-outsessies die jou als coach, mens en ondernemer versterken.

Programma

15u30: Onthaal
16u00: Keynote Evy Gruyaert
Evy Gruyaert is de vrouw die ons allemaal in loopschoenen kreeg. Wat begon als een uitdaging voor het tv-programma ‘Vlaanderen Sportland’ groeide uit tot een ware hype, maar dan wel eentje die al jaren duurt en maar blijft ‘lopen’. Benieuwd naar de successen en valkuilen van de groei van Evy’s Start 2 Run-app? Laat je inspireren door haar ondernemersreis en ontdek ook hoe het 'Yoga met Evy'verhaal begon. 

17u10: Drie break-outsessies (schrijf je in voor de sessie van jouw keuze bij registratie)

  • ‘Ontwikkel jouw talenten’Gerd Bellemans, ID Punt
    Ga in dialoog met andere ondernemers, zoek je talenten en ontdek jouw sterktes als ondernemer.
  • ‘Hoe maak je jouw social brand?’Reinout Van Zandycke, Exposure
    Aan de hand van psychologische inzichten en trucjes vertelt Reinout je stapsgewijs hoe je jezelf als ondernemer kan boosten op sociale media. Leer hoe je online een sterk imago bouwt!
  • ‘Maak het verschil met een ondernemersmindset’ Dorothée Willems, Coaching The Shift
    Je bent een goede coach, maar beschik je ook over een ondernemersmentaliteit? Ontdek hoe je jouw mentale weerbaarheid kan vergroten tijdens deze interactieve inspiratiesessie.

18u20: Wrap-up van de break-outsessies
18u45: Panelgesprek met mensgerichte ondernemers
19u15: Netwerkreceptie
21u00: Voorzien einde

Datum: donderdag 6 juni
Locatie: Hostellerie Klokhof, Sint-Anna 2, Kortrijk

Ondervind je hindernissen bij het ondernemen? Vul dan deze vragenlijst in en we stemmen onze activiteiten af op jouw noden!

Deze activiteit kadert binnen het EFRO-project Mensgerichte ondernemers, en krijgt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincie West-Vlaanderen.