Mar 25 Mar 27

Inspiratietoer Rotterdam - circulaire economie - VERPLAATST

In samenwerking met PROGRES

We nemen je mee van 25 tot en met 27 maart op driedaagse inspiratietoer naar Nederland en dompelen je onder in de circulaire economie.

We bezoeken en leren van enkele best practices:.

  • De binnenstad en de haven van Rotterdam, de belangrijkste Europese haven. Samen vormen ze een innovatie-ecosysteem waarin innovatieve bedrijven zich kunnen ontwikkelen. We ontmoeten in Rotterdam een aantal innovatoren die ondersteund worden door verschillende instanties: overheids- en semi-overheidsorganisaties en start-up accelerators.
  • Blue City, het internationale icoon van de circulaire economie. Een nationaal platform voor ondernemers dat ondernemers inspireert.
  • De Technische Universiteit Delft, de grootste publieke universiteit van Nederland en pionier op vlak van onderzoek en onderwijs in de circulaire economie.

Noteer alvast volgende momenten in je agenda:

Kick-off: 6 maart, 14:00 tot 17:00 - CMC, Etienne Sabbelaan 49, Kortrijk
Inspiratietoer: van 25 tot 27 maart
Post workshop: 24 april, 14:00 tot 17:00

Interesse? Schrijf je dan nu in!

Meer info: M: +32 489 51 26 47  | hannelore.leeuwerck@ocwest.be

 

Het project PROGRES – Project Accelerating Growth Resources and Entreprise Support – is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners in Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen die grensoverschrijdende groei wil stimuleren, alsook het ontwikkelen van industriële of commerciële partnerships, netwerken met je concullega en het omzetten van goede ideeën in haalbare businessmodellen.

€ 299.00