Agenda

Was je aanwezig op een van onze activiteiten? Bekijk hier het verslag en de foto's.
Aug 24

Brainstorm - Laat van je horen!

voor Starters en Groeiers in Brugge
Nog 3 beschikbare plaatsen
Op het einde van de zomer, wanneer iedereen vol inspiratie zit na een welverdiende vakantie, organiseren we een ontbijtworkshop. Wil je graag mee brainstormen met ons? Je steentje bijdragen aan een uitgekiend Start&GO activiteitenaanbod? Reserveer dan snel je plaatsje.
Aug 30

Ondernemende Ochtendkoffie Brugge

Ochtendkoffie voor Starters en Groeiers in Brugge
De 'Ondernemende Ochtendkoffie' is een unieke kans om andere Brugse ondernemers te leren kennen bij een koffie en croissant.
Publiek event
Sep 03 Sep 11

Workshop pitchen in het Engels

Opleiding in Kortrijk
In samenwerking met Protopitch 3.0
Een product of een dienst verkopen aan een klant, een bankier overtuigen om uw project te steunen, een investeerder verleiden, een partner overhalen… Allemaal vormen van “pitchen” die in deze opleiding aan bod komen. De “pitch” van uw project is te vergelijken met de tekst op de achterkant van een boek: de manier waarop die tekst geschreven is, bepaalt of een boek wel of niet wordt gekocht. De pitch is een korte, algemene, pakkende en overtuigende speech.
Publiek event
Sep 05

Start-up Talk

Start-up Talk voor Starters in Brugge
In samenwerking met Unizo
50 credits
Nog 18 beschikbare plaatsen
Net gestart of van plan om een zaak op te starten? Kom naar een Start-up Talk in jouw buurt: een boeiende infosessie waar je uitgebreid geïnformeerd wordt over jouw opstart!
Sep 12

Workshop: van idee naar ondernemingsplan

Opleiding voor Starters in Brugge
In samenwerking met Unizo
100 credits
Nog 7 beschikbare plaatsen
Aan de hand van inspirerende voorbeelden en doe-opdrachten krijg je als prestarter meer inzicht in de fundamenten van een ondernemingsplan.