Wat doet Start&GO?

Met Start&GO – GO staat voor Groeien en Ondernemen – mikken we niet alleen op de prestarters en de starters, maar ook meer en meer op de groeiers in West-Vlaanderen. Het aanbod aan activiteiten is uitgebreid. Zo krijgen prestarters de kans om een weekend lang met Franse en Waalse compagnons te brainstormen. Start-ups en scale-ups kunnen praktische workshops volgen om het pitchen voor een jury van ondernemers en investeerders voor te bereiden. Gevestigde ondernemers kunnen hun creativiteit aanscherpen tijdens een inspiratietour naar bijvoorbeeld Rijsel of Berlijn. Samenwerken over de grenzen heen wordt dan weer gemakkelijker dankzij matchmaking events met kmo’s uit het Verenigd Koninkrijk of Noord-Frankrijk. Ook kan je altijd bij Start&GO aankloppen voor broodnodig advies op maat door een multidisciplinair team van experten én een uitgebreid aanbod aan professionele werkplekken verspreid over de provincie.

Ben je een préstarter of ondernemer tot vijf jaar opgestart, dan ontvang je bij registratie 1000 gratis credits die je kan besteden om deel te nemen aan onze activiteiten. Aan alle activiteiten hebben we een waarde in credits toegekend. Credits tekort? Geen nood, bijkopen is altijd mogelijk. Alle activiteiten worden aangekondigd in onze agenda.

Huur je een werkplek, kantoor of atelier in één van onze werkpanden, dan ontvang je bij registratie een Welcome Pack dat recht geeft op een korting van 50% voor 1 maand (atelier), 2 maanden (kantoor) of 3 maanden (werkplek) en een flexibele opzeg voor dezelfde periode. Ontdek onze werkpanden!

Ook een eigen zaak?

Grijp je kans! Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:
Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro). 

 

 

Zoek je hulp?

Hannelore
Simkens
050 140 177
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt persActiviteitenCreditsWebsiteContacteer Hannelore