Wat doet Start&GO?

Met Start&GO – GO staat voor Groeien en Ondernemen – mikken we niet alleen op de prestarters en de starters, maar ook meer en meer op de groeiers. Het aanbod aan activiteiten is uitgebreid. Zo krijgen prestarters de kans om een weekend lang met Franse en Waalse compagnons te brainstormen. Start-ups en scale-ups kunnen praktische workshops volgen om het pitchen voor een jury van ondernemers en investeerders voor te bereiden. Gevestigde ondernemers kunnen hun creativiteit aanscherpen tijdens een inspiratietour naar bijvoorbeeld Rijsel of Berlijn. Samenwerken over de grenzen heen wordt dan weer gemakkelijker dankzij matchmaking events met kmo’s uit het Verenigd Koninkrijk of Noord-Frankrijk. Ook kan je altijd bij Start&GO aankloppen voor broodnodig advies op maat door een multidisciplinair team van experten.

Alle activiteiten worden aangekondigd in onze agenda. Deelnemen aan de activiteiten kan na registratie op onze website.

Bij registratie ontvang je:

- Voor préstarters en ondernemers tot 5 jaar opgestart: 1000 gratis credits die je kan besteden om deel te nemen aan onze activiteiten. Aan onze activiteiten hebben we een waarde van een aantal credits toegekend. Met je portefeuille van 1000 credits kan je deze vrij besteden in ons aanbod. Credits tekort? Geen nood, bijkopen is altijd mogelijk.

- Voor préstarters en ondernemers tot 2 jaar opgestart: 1000 gratis credits voor een proefperiode in 't Werkpand naar keuze (indien vrij & indien aan alle voorwaarden voldaan):

  • 1 maand voor een atelier
  • 2 maanden voor een individueel kantoor
  • 3 maanden voor een werkplek in een landschapskantoor

Ook een eigen zaak?

Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer!

Voor wie?

  • Woon je of wil je jouw zaak opstarten in West-Vlaanderen?
  • Ben je maximaal 5 jaar zelfstandig?

We hebben je heel wat te bieden:

Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je gratis en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro)

 

 

Zoek je hulp?

Hannelore
Simkens
050 140 177
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt persActiviteitenCreditsWebsiteContacteer Hannelore