Wat doet Start&GO?

Met Start&GO – GO staat voor Groeien en Ondernemen – verhoogt de POM West-Vlaanderen de slaagkansen van West-Vlaamse startende en groeidende ondernemers. Dit doen we door met diverse organisaties en steden/gemeenten de krachten te bundelen en een gezamenlijk aanbod voor starters in de provincie uit te werken.

Wat doen we concreet?
We inspireren, informeren, coachen en brengen startende ondernemers samen. Dit doen we in de vorm van inspiratietours, infosessies en workshops, klankborden, bedrijfsbezoeken, communitybuilding, ... en dit voor elke ondernemer en in elke fase van de uitbouw van een onderneming.

1000 credits
Ben je een (pre)starter of ondernemer tot vijf jaar opgestart, dan ontvang je bij registratie 1000 gratis credits die je kan gebruiken om deel te nemen aan onze activiteiten. Aan alle activiteiten hebben we een waarde in credits toegekend. Alle activiteiten worden aangekondigd in onze agenda.

‘t Werkpand
Huur je een werkplek, kantoor of atelier in één van onze werkpanden, dan ontvang je bij registratie een Welcome Pack dat recht geeft op een korting van 50% voor 1 maand (atelier), 2 maanden (kantoor) of 3 maanden (werkplek) en een flexibele opzeg voor dezelfde periode. Ontdek onze werkpanden!

 

Ook een eigen zaak?

Grijp je kans! Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:
Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer* je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro). 

*Door te registreren ga je akkoord dat je naam en bedrijfsnaam zichtbaar zijn op de website bij inschrijving voor een activiteit.

 

 

Zoek je hulp?

Hannelore
Simkens
050 140 177
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt persActiviteitenCreditsWebsiteContacteer Hannelore