Starter in de kijker: Dieter Dekeyzer

Dieter Dekeyzer heeft al een hele weg afgelegd. In 2001 startte hij zijn carrière aan de Howest in Kortrijk als assistent bij onderzoeksprojecten en ondertussen runt hij zijn eigen bedrijf al sinds 2015. Cre8ronics ontwikkelt hard- en software voor intelligente producten.

Starten met een eigen zaak vond Dieter niet eenvoudig. Zowel op financieel als administratief vlak nam hij een sprong in het duister, maar dankzij een goede boekhouder en een sterke werklust heeft hij Cre8ronics kunnen uitbouwen tot een succesvol bedrijf.

Voor Cre8ronics ging de bal echt aan het rollen door te netwerken. Dieter vindt netwerkevents, zoals de OndernemersPUBs van Actie voor Starters, erg belangrijk om nieuwe contacten te leggen. Het netwerken heeft Dieter al heel wat samenwerkingen opgeleverd, zowel met start-ups als met enkele grote bedrijven. Een samenwerking met beide is belangrijk voor de groei van Cre8ronics, want de samenwerking met start-ups en kmo’s zorgt voor interessante kruisbestuiving en wederzijdse versterking en grote bedrijven geven het bedrijf zekerheid en stabiliteit.

www.cre8ronics.be

Wil je ook groeien en ondernemen in West-Vlaanderen?

Wij helpen!

Ben je een West-Vlaamse startende of groeiende ondernemer (tot 5 jaar opgestart) en op zoek naar ondersteuning? Word lid van ons netwerk!

Registreer je gratis en ontvang:

  • 1000 credits voor deelname aan onze activiteiten.
  • 1000 credits die je kan inruilen voor een kennismakingstarief in 't Werkpand naar keuze.

Uitleg credits