Starter in de kijker

Er zitten heel wat interessante ondernemers met een boeiend verhaal in het netwerk van Start&GO. Regelmatig zetten we een startende ondernemer in de kijker op onze website en in onze nieuwsbrief.

Dieter Dekeyzer van Cre8ronics

Dieter Dekeyzer heeft al een hele weg afgelegd. In 2001 startte hij zijn carrière aan de Howest in Kortrijk als assistent bij onderzoeksprojecten en ondertussen runt hij zijn eigen bedrijf al sinds 2015. Cre8ronics ontwikkelt hard- en software voor intelligente producten.

Starten met een eigen zaak vond Dieter niet eenvoudig. Zowel op financieel als administratief vlak nam hij een sprong in het duister, maar dankzij een goede boekhouder en een sterke werklust heeft hij Cre8ronics kunnen uitbouwen tot een succesvol bedrijf.

Voor Cre8ronics ging de bal echt aan het rollen door te netwerken. Dieter vindt netwerkevents, zoals de OndernemersPUBs van Actie voor Starters, erg belangrijk om nieuwe contacten te leggen. Het netwerken heeft Dieter al heel wat samenwerkingen opgeleverd, zowel met start-ups als met enkele grote bedrijven. Een samenwerking met beide is belangrijk voor de groei van Cre8ronics, want de samenwerking met start-ups en kmo’s zorgt voor interessante kruisbestuiving en wederzijdse versterking en grote bedrijven geven het bedrijf zekerheid en stabiliteit.

www.cre8ronics.be

Charlène Moulin van Hello August

Charlène werkt al bijna tien jaar als zelfstandig grafisch ontwerper. Om nog meer creatieve voldoening te krijgen, startte ze drie jaar geleden met een tweede bedrijf,  Hello August. Charlène creëert met Hello August een nieuw merk dat staat voor mooie, unieke en ecologische papierwaren. Alle ontwerpen zijn van haar hand en vallen op door de terugkerende zes kleuren. Het zijn duurzame producten gedrukt in België op ecologische papiersoorten. Momenteel is het gamma van Hello August te koop in een dertigtal verkooppunten en webshops in Vlaanderen. Binnenkort hoopt ze ook de Nederlandse markt te veroveren.

Het in goede banen leiden van twee bedrijven is niet evident. Vorig jaar stapte Charlène naar Actie voor Starters voor persoonlijke begeleiding bij de prijszetting en prijscalculatie van haar producten. Het advies van de coach zorgde ervoor dat ze zich kon focussen op de groei van haar bedrijf.

www.hello-august.be

Bekijk ook onze starters in de kijker van de voorbije jaren.

Ook een eigen zaak?

Grijp je kans! Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:
Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro). 

 

 

Zoek je hulp?

Hannelore
Simkens
050 140 177
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt persActiviteitenCreditsWebsiteContacteer Hannelore