Over de grenzen

Dankzij een ingenieus netwerk van partners in binnen-en buitenland, kunnen we starters en groeiers in West-Vlaanderen ook toegang bieden tot Europese netwerkactiviteiten. Wil je graag eens deelnemen aan een professionele beurs of startup festival in het buitenland? Inspiratie opdoen in steden als Berlijn, Rotterdam of Lille? Wil je jouw zaak over de grens uitbreiden? Dan bieden volgende projecten mogelijks een antwoord op jouw vragen.

Project PROGRES

PROGRES staat voor Project Accelerating Growth, Resources and Enterprise Support en is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners in Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen die over de nodige kennis en expertise beschikken in het begeleiden van bedrijven. Alles draait rond grensoverschrijdende groei, ontwikkelen van industriële of commerciële partnerships, netwerken met je concullega’s aan de andere kant van de grens en het omzetten van goede ideeën in haalbare businessmodellen.

Alle activiteiten kan je terugvinden op project-progres.eu of in de agenda van Start&GO.
Contactpersoon West-Vlaanderen: Sofie Declerck - sofie.declerck@pomwvl.be 

Dit project wordt gefinancierd in het kader van het Interreg V Programma Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

PROGRES

Ook een eigen zaak?

Grijp je kans! Sluit je aan bij Start&GO en volg jouw route naar succes!

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:
Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer* je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro). 

*Door te registreren ga je akkoord dat je naam en bedrijfsnaam zichtbaar zijn op de website bij inschrijving voor een activiteit.