Over de grenzen

Dankzij een ingenieus netwerk van partners in binnen-en buitenland, kunnen we starters en groeiers in West-Vlaanderen ook toegang bieden tot Europese netwerkactiviteiten. Wil je graag eens deelnemen aan een professionele beurs of startup festival in het buitenland? Inspiratie opdoen in steden als Berlijn, Rotterdam of Lille? Wil je jouw zaak over de grens uitbreiden? Dan bieden volgende projecten mogelijks een antwoord op jouw vragen.

Project PROGRES

PROGRES staat voor Project Accelerating Growth, Resources and Enterprise Support en is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners in Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen die over de nodige kennis en expertise beschikken in het begeleiden van bedrijven. Alles draait rond grensoverschrijdende groei, ontwikkelen van industriële of commerciële partnerships, netwerken met je concullega’s aan de andere kant van de grens en het omzetten van goede ideeën in haalbare businessmodellen.

Alle activiteiten kan je terugvinden op project-progres.eu of in de agenda van Start&GO.
Contactpersoon West-Vlaanderen: Sofie Declerck - sofie.declerck@pomwvl.be 

Dit project wordt gefinancierd in het kader van het Interreg V Programma Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

PROGRES

Startende ondernemer in West-Vlaanderen?

Zoek je gratis opleidingen, coaching,
netwerkevents, online community
of kantoren?

Sluit je aan bij het
grootste startersnetwerk
van onze provincie.