Opleiding

Iedere ondernemer heeft nood aan vorming. Via Start&GO kan je je inschrijven op twee opleidingen die georganiseerd worden samen met Syntra West. De opleidingen worden op regelmatige basis georganiseerd en je kan je credits hiervoor inzetten. We werken in kleine groepen (max. 12 ondernemers) wat zorgt voor maatwerk.

Het marketingplan van mijn onderneming

Tijdens de avondsessies zal je samen met andere ondernemers concrete vragen behandelen rond verkoop en marketing. Hoe verbeter ik mijn verkoopcijfers? Welke zijn de beste kanalen voor mijn publiciteit? Hoe maak ik werk van een goede klachtenbehandeling? Is e-commerce iets voor mij? Hoe werk ik praktisch een marktanalyse uit?
Herken je jezelf in deze vragen? Dan is dit iets voor jou! Na afloop van deze sessies zal je er sowieso commercieel sterker voor staan.

Het financieel plan van mijn onderneming

Ook rond het financiële verhaal organiseren we samen met Syntra West een begeleiding die je op 3 avondsessies afwerkt. Een financieel expert werkt met jou samen om duidelijkheid te scheppen in een aantal financiële overwegingen waar je als ondernemer bij stil moet staan of waar je misschien zelfs dagdagelijks mee bezig bent. Denk maar aan de opvolging van je kostenstructuur, het aanwenden van het juiste krediet voor jouw investeringen, jouw voorraadbeheer, de opvolging van jouw facturen, …

Bekijk onze agenda voor de data van onze volgende opleidingenreeks.

 

Ook een eigen zaak?

Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:

Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je net als 2000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro)