Onze starters in de kijker in 2015!

Arne Vansteenkiste - Bliksem

Arne Vansteenkiste is copywriter en zaakvoerder van Bliksem Schrijfbureau en werkt vanuit 't Werkpand in het Ondernemerscentrum Roeselare. Bliksem Schrijfbureau is een flexibel aanspreekpunt voor (lokale) overheden, instellingen, organisaties, KMO’s en reclame-, marketing- of communicatiebureaus op zoek naar tekstschrijvers, copywriters, SEO-copy en magazinemakers. Je kan bij hem dus terecht voor alles wat met teksten en schrijven te maken heeft!

www.bliksem.be

Isabel Lambert & David Vandenbogaerde - Washcot

Startende ondernemers Isabel Lambert en David Vandenbogaerde van de firma Washcot bieden vanuit Harelbeke aan zowel crèches als particulieren een luierservice aan waarbij ze katoenen luiers verhuren en wassen gekoppeld aan een wekelijkse ophaling en thuislevering. Naast de provincie West-Vlaanderen bedient Washcot ook Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen.

Isabel en David volgden via 'Actie voor Starters' de opleiding 'Commercieel Management'.

www.washcot.be

Mauger Mortier - Mrs. King

Mauger Mortier richtte net geen jaar geleden zijn eigen communicatiebureau op: Mrs King. Het bureau is gespecialiseerd in het profileren van bedrijven in hun markt door 'storybuilding'. Samen met de klant bouwen ze een sterk verhaal op rond hun merk. Ondanks de jeugdigheid van Mrs King heeft het bureau al een aantal mooie projecten gerealiseerd voor o.a. Medialaan, Hotelschool Ter Duinen en Stad Oostende. Voor de uiteindelijke realisatie van een communicatieplan werkt Mrs. King samen met de fijnste vakspecialisten uit ons creatieve landje.

Mauger is één van onze trouwste gasten op onze OndernemersPUBs en heeft het traject bij Starterslabo gevolgd.

Voor een goede babbel met hem en zijn Mrs. King kan je hem bereiken via www.mrsking.be

Cindy Vanden Abeele - Westreex

Cindy Vanden Abeele, een jonge & enthousiaste West-Vlaamse onderneemster, is een zelfstandig distributeur en het gezicht van WESTREEX. Westreex is een collectief van verschillende 100% West-Vlaamse Hoeve- en Streekproducenten die samen hun producten aan de man brengen via Westreex: de professionele pick, drive en deliver service van Cindy Vanden Abeele. Dit logistiek platform biedt professionele klanten (detailhandel of horeca) de exclusieve kans om op een gemakkelijke, snelle en economisch rendabele manier uiterst verse hoeve- en streekproducten, rechtstreeks van de producent, in hun productassortiment op te nemen.

Dankzij deze service vinden de 100% West-Vlaamse producten vlot en efficiënt hun weg tot bij de klant. Cindy haalt wekelijks via een Pick, Drive and Deliver service de bestellingen op bij de producent en levert bij de professionele eindklant. Op die manier laadt en lost ze tezelfdertijd gedurende haar rondrit in haar gekoelde bestelwagen. Versheid en kwaliteit staan voorop. Cindy garandeert een uitstekende service, een vast contactpersoon, 1 wekelijkse gemeenschappelijke levering en een eenvoudige administratie.

Via onze Personal Coaching hebben we Cindy begeleid bij de opstart van haar eigen zaak.

Bezoek ook www.westreex.be

Ook een eigen zaak?

Grijp je kans! Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:
Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro).