Netwerking

OndernemersPUB

Op regelmatige basis organiseren we ergens in de provincie West-Vlaanderen een OndernemersPUB. Daar krijg je een workshop aangeboden rond ondernemerschap. Achteraf is er een gezellige netwerkdrink waarop ook onze partners aanwezig zijn. Zij informeren jou over allerlei aspecten van het ondernemen. Een ideale avond dus om iets bij te leren en je netwerk uit te breiden!

Bekijk onze agenda voor de data van onze volgende OndernemersPUB.

 

Grow-Up Talk

We organiseren op regelmatige basis een Grow-up Talk: een inspirerende sessie met experten en ervaren ondernemers waarin er gewerkt wordt rond een specifieke ‘challenge’ van groeibedrijven.

Een Grow-up Talk is gericht op die ondernemers die volop aan het groeien zijn. Per sessie werken we rond één specifieke uitdaging die je op je pad kan tegen komen. Samen met experts en ervaren ondernemers gaan we in dialoog. Achteraf praten we met een drankje nog even na.

Bekijk onze agenda voor de volgende Grow-up Talk.

Coworking in Roeselare

Werk je momenteel van thuis uit? Heb je af en toe nood aan wat feedback van coworkers? Of wil je een paar dagen per maand dichter bij huis of bij je klanten werken? Dan kun je terecht in de Coworking ruimte in het Ondernemerscentrum van Roeselare (Spanjestraat 141) . Deze professionele werkplek is toegankelijk voor zowel ondernemers als werknemers.

Aanbod: €15/dag (excl. btw)

  • Elke 10e keer = gratis
  • Wifi en water inbegrepen
  • Elke werkdag open van 9u tot 17u
  • Vlakbij het station van Roeselare (5 min. wandelafstand)

Voor meer informatie of reservatie van jouw werkplek, kun je contact opnemen met Liederik Cordonni - liederik.cordonni@ocwest.be - 051 75 02 45 of Vicky Vermeersch - vicky.vermeersch@pomwvl.be - 051 75 02 20

Ook een eigen zaak?

Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer!

Voor wie?

  • Woon je of wil je jouw zaak opstarten in West-Vlaanderen?
  • Ben je maximaal 5 jaar zelfstandig?

We hebben je heel wat te bieden:

Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je gratis en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro)