Individuele begeleiding

Als ondernemer volg je een uniek traject tijdens de opstart en het ontplooien van je eigen zaak: je hebt je eigen ideeën, uitdagingen en mogelijkheden. Natuurlijk heb je ook een aantal persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je klanten, je producten, je groei en je internationale ambities…

Binnen Start&GO bieden we verschillende coachingtrajecten op maat aan voor zowel startende als groeiende ondernemingen.

Personal Coaching

Ben je net opgestart en ondervind je de eerste klappen van de zweep (je bereikt je doelgroep niet, prijssetting zit niet goed, ...), vraag dan je persoonlijke expert aan via Start&GO. Gedurende 6 uur krijg je één op één advies om je deze hindernis te helpen overwinnen. Om je in contact te brengen met onze geknipte expert, organiseren we maandelijks intake gesprekken. Na het voorleggen en presenteren van je businessplan en probleem, stellen we voor jou een individueel traject voor. Verder afspreken met de expert gebeurt op de plaats en tijd die voor jullie beiden het beste past!
In totaal heb je recht op 2 halve dagen begeleiding (2 keer 3 uur).

Bekijk onze agenda voor de data van onze klankborden.

Meet&Learn

Via een Meet & Learn zorgen we voor een goede matching van een startende ondernemer met een ervaren ondernemer uit dezelfde sector.  We geven je de kans om met iemand te praten die het al eens meemaakte en die weet wat je te wachten staat.  We gaan op zoek naar de ideale match en organiseren een date met een geschikte gesprekspartner die je de nodige tips, adviezen of waarschuwingen -uit het leven gegrepen- kan geven. Tijdens een informeel gesprek van een uur krijg je de mogelijkheid om al je vragen, ideeën of bedenkingen te bespreken. Zo krijg je een heleboel waardevolle informatie mee.
Om de drempel te verlagen, spreken we af op een locatie waar verschillende starters tegelijk met hun ervaren ondernemer spreken. Na deze Meet & Learn heb je tijdens een gezellige drink de kans om vlot te netwerken met collega-starters en de aanwezige ervaren ondernemers.

Bekijk onze agenda voor een volgende Meet & Learn.

Wil je groeien over de grenzen?

Een grensoverschrijdend team van coaches buigt zich over jouw prangende vragen rond strategie, valorisatie, juridisch en financieel kluwen, commerciële en internationale ontwikkeling en klantenidentificatie.
Dankzij deze module kan je als groeiend bedrijf genieten van een intensief coaching parcours. Ons externe, grensoverschrijdende expertenteam biedt strategische ondersteuning bij de ontwikkeling van je bedrijfsactiviteiten over de grenzen. Als bedrijf word je uitgenodigd op een selectiesessie met het interne coachingteam. We analyseren samen met jou de noden van je bedrijf en daarna krijg je 2 x 12u coaching toegewezen.

Meer informatie? project-progres.eu of An Boone (an.boone@pomwvl.be)

Actief in de cultureel-creatieve sector?

Ben je actief in de cultureel-creatieve sector, dan kun je voor personal coaching terecht bij Protopitch.

Meer informatie? www.protopitch.eu of Justine Vanneste (justine.vanneste@ocwest.be)

Wil je een nieuw idee uittesten?

Spin West wil ondernemers met beloftevolle concepten ondersteunen door hen de support aan te bieden die hun kans op slagen gevoelig verhoogt. Denk daarbij aan legale en fiscale omkadering, strategische ondersteuning, meedenken over de positionering, het netwerk of de toegang tot investeerders. Soms is het noodzakelijk om jezelf een kritische spiegel voor te houden om tot de juiste (strategische) beslissingen te komen.
Elke startende of doorgewinterde ondernemer die in de provincie West-Vlaanderen een zaak wil beginnen, een product wil ontwikkelen, of een bestaand bedrijf wil laten groeien, komt in aanmerking. Zij kunnen naargelang de fase waarin zij zich bevinden, instappen in één van de drie trajecten. Meer informatie? www.spinwest.be

Ook een eigen zaak?

Sluit je aan bij Start&GO en verhoog je slaagkansen als ondernemer

Voor wie?

  • Je woont of wil je zaak opstarten in West-Vlaanderen
  • Je bent maximaal vijf jaar zelfstandig

We hebben je heel wat te bieden:

Opleidingen, netwerkmomenten, coaching, professionele werkplekken ...

Registreer je net als 3000 andere West-Vlaamse ondernemers gratis bij Start&GO en ontvang jouw 1000 credits (ter waarde van 1000 euro)

 

 

Zoek je hulp?

Julie
Naesens
0498 63 07 53
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt partnersAccount manager regio BruggeBegeleiding van startersCoachingCoördinator Start&GOContacteer Julie