Individuele begeleiding

Als ondernemer volg je een uniek traject tijdens de opstart en het ontplooien van je eigen zaak: je hebt je eigen ideeën, uitdagingen en mogelijkheden. Natuurlijk heb je ook een aantal persoonlijke vragen over bijvoorbeeld je klanten, je producten, je groei en je internationale ambities…

Binnen Start&GO bieden we verschillende coachingtrajecten op maat aan voor zowel startende als groeiende ondernemingen.

Personal Coaching

Ben je net opgestart en ondervind je de eerste klappen van de zweep (je bereikt je doelgroep niet, prijssetting zit niet goed, ...), vraag dan je persoonlijke expert aan via Start&GO. Gedurende 6 uur krijg je één op één advies om je deze hindernis te helpen overwinnen. Om je in contact te brengen met onze geknipte expert, organiseren we maandelijks intake gesprekken. Na het voorleggen en presenteren van je businessplan en probleem, stellen we voor jou een individueel traject voor. Verder afspreken met de expert gebeurt op de plaats en tijd die voor jullie beiden het beste past!
In totaal heb je recht op 2 halve dagen begeleiding (2 keer 3 uur).

Bekijk onze agenda voor de data van onze klankborden.

Meet&Learn

Via een Meet & Learn zorgen we voor een goede matching van een startende ondernemer met een ervaren ondernemer uit dezelfde sector.  We geven je de kans om met iemand te praten die het al eens meemaakte en die weet wat je te wachten staat.  We gaan op zoek naar de ideale match en organiseren een date met een geschikte gesprekspartner die je de nodige tips, adviezen of waarschuwingen -uit het leven gegrepen- kan geven. Tijdens een informeel gesprek van een uur krijg je de mogelijkheid om al je vragen, ideeën of bedenkingen te bespreken. Zo krijg je een heleboel waardevolle informatie mee.
Je spreekt af met je match waar en wanneer jullie dat willen. 

Bekijk onze agenda voor een volgende Meet & Learn.

Wil je groeien over de grenzen?

Een grensoverschrijdend team van coaches buigt zich over jouw prangende vragen rond strategie, valorisatie, juridisch en financieel kluwen, commerciële en internationale ontwikkeling en klantenidentificatie.
Dankzij deze module kan je als groeiend bedrijf genieten van een intensief coaching parcours. Ons externe, grensoverschrijdende expertenteam biedt strategische ondersteuning bij de ontwikkeling van je bedrijfsactiviteiten over de grenzen. Als bedrijf word je uitgenodigd op een selectiesessie met het interne coachingteam. We analyseren samen met jou de noden van je bedrijf en daarna krijg je 2 x 12u coaching toegewezen.

Meer informatie? project-progres.eu of Justine Vanneste (justine.vanneste@ocwest.be)

SSB

Innovatie- en valorisatietrajecten

Hoe implementeer je nieuwe technologieën als AI, data-engineering, AR en VR succesvol in jouw onderneming? Hoe kan een nieuw materiaal, een verbeterde receptuur of een innovatief proces jouw onderneming wapenen voor de toekomst? Onze hogescholen delen hun kennis graag met jou!
Bovendien vragen technologische mogelijkheden nieuwe businessmodellen. Daarom biedt Smart Services Bridges via ervaren coaches bedrijfsbegeleiding op maat van jouw onderneming.
Geef jouw onderneming een innovatieve boost dankzij onze kosteloze maar kostbare begeleidingstrajecten in de sectoren Agrofood, Energie, Life Sciences en Gezondheid, Logistiek, Machinebouw & Mechatronica en Nieuwe Materialen.

Meer informatie? ssbridge.eu of Dorine Gevaert (dorine.gevaert@ocwest.be)

Startende ondernemer in West-Vlaanderen?

Zoek je gratis opleidingen, coaching,
netwerkevents, online community
of kantoren?

Sluit je aan bij het
grootste startersnetwerk
van onze provincie.
 

Zoek je hulp?

Julie
Naesens
0498 63 07 53
Jouw contact voor: 
Aanspreekpunt partnersAccount manager regio BruggeBegeleiding van startersCoachingCoördinator Start&GOContacteer Julie