Dec 11

Grow-up Talk: Koud bellen, koud kunstje!

Grow-up Talk voor Groeiers in Kortrijk
In samenwerking met Voka

Al enkele jaren gestart en klaar om volop te groeien? Per regio organiseren we samen met Voka een Grow-up Talk: een inspirerende sessie met experten en ervaren ondernemers waarin er gewerkt wordt rond een specifieke ‘challenge’ van groeibedrijven.

Challenge: Koud bellen, koud kunstje!

Iedereen die in sales actief is, weet dat prospecteren een drempel vormt en wel eens wordt uitgesteld. Het hoeft nochtans niet zo te zijn. Deze Grow-up Talk wil je daarbij helpen en ondersteunen onder begeleiding van een professionele coach. Tijdens deze Grow-up Talk krijg je je eigen script, persoonlijke tips en tricks om met je eigen bellijst aan de slag te gaan.

Koud bellen is immers hét afschrikwekkende beest voor velen. We starten met een workshop die je met sprekend gemak leert telefonisch te prospecteren in vijf concrete stappen, die jouw resultaat spectaculair verhoogt. In deze workshop oefenen we de noodzakelijke stappen én geven we daarnaast persoonlijke tips voor elke deelnemer om beter met bezwaren om te gaan en meer afspraken binnen te halen. Een duidelijk en uniek verhaal maakt dat de consument makkelijker zijn keuze kan maken.
De grote troef van deze sessie is consequent leren prospecteren, het bellen wordt een aangenaam onderdeel van je takenpakket.

08u00: Onthaal met food & drinks
08u30: Start Grow-up Talk: Claude Chielens neemt je mee in een hands-on verhaal. Een interactieve sessie waarna je met concrete tips naar huis gaat.
12u00: Netwerkdrink - leer de andere 'ervaren doeners' kennen en deel je opgedane inzichten!

Doelgroep: (West-Vlaamse) ondernemers (tot 5 jaar opgestart) met al enkele medewerkers in dienst en de ambitie om verder te groeien.

Locatie: VOKA Kortrijk - President Kennedylaan 9A

Met het advies uit Grow-up Talks kan je direct aan de slag.
Johan Maebe