Mar 01

UNIZO Inspiratiecafé: student-ondernemers

voor Starters in online sessie
In samenwerking met Unizo

Drie gedreven & gepassioneerde ondernemers vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten en runnen van een succesvolle onderneming.

  • Wat moet je zeker wel of niet doen om het als ondernemer te maken?
  • Hoe schakel je over van een idee naar een echte zaak?
  • Waar moet je rekening mee houden bij hetrunnen van een horecazaak?
  • Welke marketingtips zijn er voor jouw zaak?

TIPS & TRICKS

Toine Habets | Bubbly-doo

BubblyDoo gelooft dat alle kinderen moeten kunnen dromen en fantaseren over de dingen die zij zelf het leukst vinden. Ze printen de meest fantastische verhalen, speciaal op maat voor elk kind, over prinsessen, riddes of ninja's of wat dan ook. Ze plaatsen kinderen in de hoofdrol, in alles wat ze doen: bij het schrijven van de verhalen, bij het tekenen van de boekjes en tijdens het ontwerpen van de website. Ook met hun CO₂ neutrale levering en productie denken ze in eerste plaats aan de jongste generatie avonturiers en dromers. Verkozen tot student-startup of the year

Matthias Browaeys | Winwinner

Winwinner begon als de bachelorproef van Matthias tijdens zijn opleiding KMO-management. Het is een crowdlending platform waarbij ze ondernemers met groeiambities in contact brengen met potentiële investeerders. Matthias is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en alle campagnes die op Winwinner verschijnen, en dit van bootcamp tot publicatie. Daarnaast is hij ook het eerste aanspreekpunt voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering. In 2017 werd hij bekroond als "Geduchte Groeier" door Ghentrepreneur.

Géraldine Bonnevie | La Bonnevie

Met La Bonnevie verkoopt Géraldine wenskaarten en handgemaakte sieraden. Alles wordt op maat gemaakt op vraag van de klant. Daarnaast is ze ook grafisch vormgever, dus ze verkoopt zowel producten als diensten. Social Media is haar belangrijkste marketing- en verkoopskanaal. Met de juiste beelden en teksten speelt ze in op de noden van haar klant. Ze zet dan ook volop in op interactie met haar klanten.

PROGRAMMA
19u00: Welkomstwoord UNIZO
19u05: Introductie met praktische tips door KBC en Liantis
19u15: Introductie ondernemers
19u20: Panelgesprek met 3 gedreven ondernemers
20u15: Break-out sessions: stel zélf je vragen aan deze ondernemers
20u30: Round-up

INSCHRIJVEN is gratis maar verplicht via deze link