Sep 14 Sep 16

Startup Weekend in Lille

voor Starters in Lille (FR)
In samenwerking met PROGRES

Ben je net afgestudeerd en kriebelt het om je eigen bedrijf op te starten? Loop je al een tijdje rond met een waanzinnig ondernemersidee? Wil je dit graag ontwikkelen in een internationale context?
Zoek je inspiratie bij andere ondernemers? Grijp dan je kans, en neem deel aan het Frans-Belgisch Startup Weekend in Lille!

Tijdens één weekend werk je in team een compleet Startup-idee uit en onderzoek je de haalbaarheid, schaalbaarheid en de marktwaarde! Op zondagavond pitchen alle aanwezigen hun businessplan voor een professionele jury van ervaren coaches en lokale ondernemers.

Waarom een Frans-Belgisch Startup Weekend? Wij geloven volop in de meerwaarde van interculturele uitwisseling zeker bij de ontwikkeling van een nieuw businessplan, in een geglobaliseerde wereld kijk je beter meteen al over de grenzen! Jouw concept of idee wordt alleen maar sterker als je zijn waarde van bij het begin bij zoveel mogelijk mensen met een verschillende achtergrond gaat aftoetsen.

Waarom deelnemen? Ontdek de ‘Startuphub’ en metropool Lille op een verrassende manier! Of je het Startup Weekend nu verlaat als ondernemer met een concreet businessplan op zak, of je al dan niet enkele co-founders hebt gevonden, nieuwe contacten hebt gelegd over de (taal)grens… sowieso ga je naar huis met een heleboel inspiratie en heb je vaardigheden geleerd of kennis opgedaan die je vanachter je laptop nooit had ontdekt! Als je echt zin hebt om zelfstandig te ondernemen, verschijn je beter gewapend aan de strijd. En een Startup Weekend is dé ideale leerschool! Get out of your comfortzone!

Ben je overtuigd? Lees hier nog eens alle uitgebreide informatie inclusief voorwaarden, inschrijvingsmogelijkheden en kostprijs! 

!!! WIN WIN WIN !!! 
Dankzij onze grensoverschrijdende contacten binnen het Interregproject PROGRES kan Start&GO 10 gratis tickets aanbieden voor deelname aan dit Startup Weekend! Het enige wat je moet doen is hieronder registreren vóór 31 augustus 2018. Wij nemen contact met je op en brengen je op de hoogte van alle praktische details.

Meer informatie? Contacteer Silke Beirens - silke.beirens@pomwvl.be of 059 140 158