Sep 15

Promoot je voedingsbedrijf op Horeca Expo!

voor Starters en Groeiers in Gent

Ben je een ondernemer in de voedingssector en wil je je bedrijf promoten op de Horeca Expo in november in Gent? Dan heb je geluk want de Fabriek voor de Toekomst Voeding en Start&GO slaan de handen in elkaar en bieden vijf beursstanden aan met 60% korting!

Horeca Expo is al bijna 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de horeca en grootkeukens in België. Van zondag 18 tot en met 22 november biedt Horeca Expo opnieuw een veelbelovend programma met culinaire wedstrijden, workshops en trend talks en ook jij kan erbij zijn.

De Fabriek voor de Toekomst Voeding en Start&GO geven de kans aan vijf gemotiveerde startende ondernemers uit de voedingssector om met hun bedrijf te exposeren aan een voordelige prijs. Betaal geen €1.250 voor je beursstand, maar registreer je gratis en betaal slechts €500!*
De stand is gevestigd op het Innovation Platform in Hal 3, waar je samen met 11 andere nieuwe zaken een platform krijgt om de nodige bekendheid te verwerven. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om individuele pitches te geven en netwerkmomenten bij te wonen met de andere standhouders. Als startende ondernemer op de beurs, maak je bovendien ook kans op de Innovation Award, een prijs die uitgereikt wordt aan de beste starter, een opportuniteit om je bedrijf extra in de kijker te plaatsen.

In aanloop naar de beurs voorzien we een samenkomstmoment met onze vijf standhouders waar een beursexpert ons voorbereid op een geslaagde beurseditie: presentatie van je producten, salespitch, …

Registreer je voor deze activiteit en we contacteren je zo snel mogelijk.

CONTACT
Pieter Vancoillie
Coördinator Fabriek voor de Toekomst Voeding
Tel.: 051 750 221
pieter.vancoillie@pomwvl.be

*Actie geldig voor ondernemers in de voedingssector, gevestigd in West-Vlaanderen, tot vijf jaar opgestart.

€ 500.00