Oct 08

Pitchen voor de CEO Foodsector

voor Starters en Groeiers in Roeselare
In samenwerking met Netwerk Ondernemen

PRESELECTIE IS AFGELOPEN

Waag je kans om face-to-face jouw pitch te brengen aan Jean Vandemoortele, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Vandemoortele Group.

Jean Vandemoortele maakt deel uit van de Vandemoortele Group sinds 1982 en bekleedde een aantal senior management posities vooraleer hij CEO werd in 2001. In 2014 werd hij voorzitter van de Raad van Bestuur. Vandemoortele werd opgericht in 1899, is uitgegroeid tot 1 van de grootste voedingsmultinationals in Europa die in 2017 een omzet haalde van 1,4 miljard euro. Ondertussen werken er 5.200 werknemers verspreid over 12 Europese landen.

Waarom wilt Jean Vandemoortele in contact komen met startups/scaleups?
“Ik kom graag in contact met startups & scaleups omdat ik ervan overtuigd ben dat ondernemerschap en het creëren van nieuwe bedrijven essentieel is voor de welvaart van de volgende generaties. Mijn eigen kinderen hebben allen trouwens ook gekozen voor hun eigen startup of scaleup. Daarnaast hoop ik tijdens de pitches ook producten en toepassingen te leren kennen die voor Vandemoortele interessant zouden kunnen zijn.”

TIMING:

  • Inschrijvingen open: 24/08
  • Afsluiten inschrijvingen: 23/09
  • Selectie winnaars: tussen 24/09 – 01/10
  • Bekendmaking winnaars die mogen komen pitchen: 01/10
  • Pitchmoment: 08/10

HOE AANPAKKEN?

Laad je 1 minute pitch hier op en leg uit wat je als meerwaarde zou kunnen bieden aan Vandemoortele. En wie weet word jij wel geselecteerd om face-to-face te pitchen bij Jean Vandemoortele!

TIP

Kan je nog wat advies gebruiken voor een goede pitch -> schrijf je dan ook in op onze gratis Workshop Pitchen in het Engels.