Dec 03

Webinar 'Stimuleer je verkoop met storytelling en duidelijke communicatie'

Opleiding voor Starters en Groeiers in online sessie
In samenwerking met Ik koop lokaal

We nemen je in gedachten even mee naar een bruisende winkelstraat, putje winter, een dag tussen de feestdagen. Er ligt een wit sneeuwtapijt, de straatverlichting brengt gezelligheid binnen en iedereen is in feestsfeer. Je bent op zoek naar een geschenk voor een persoon die dicht bij je staat. Je ziet de verwondering en glimlach al voor je wanneer je het geschenk afgeeft. Een moment van geluk.

Was jij ook helemaal mee in het verhaal? De kracht van een mooi verhaal. Verplaats je in de huid van de persoon die je wilt bereiken. Waarom zou een klant bij jou moeten komen en niet ergens anders? Alle puzzelstukken moeten perfect in elkaar vallen: winkelbeleving, klantenbelofte, authenticiteit, storytelling, … Het plaatje moet kloppen!

Klinkt allemaal mooi, maar hoe pas ik dat nu toe in de praktijk? Die praktische tips krijg je in deze sessie. Vertel jouw verhaal aan passanten via jouw etalage, in jouw winkel en online. Vertel jouw verhaal, dat horen mensen graag. Mensen houden van een mooi verhaal.

Wat mag je nu exact verwachten van deze sessie?

  • Leer je verhaal vertellen via jouw etalage, in je winkel en online
  • Stem alle elementen af op elkaar
  • Ontdek talrijke toegankelijke voorbeelden van mooie verhalen

Mensen hebben niet veel tijd, ze moeten altijd wel ergens zijn. En vaak op 2 plaatsen tegelijk. Daarom is het belangrijk om jouw verhaal snel en op een goede manier te vertellen. Zo kun je met de juiste communicatie jouw klanten snel en efficiënt bij de juiste producten helpen. Schrijf je in om alle tips te ontdekken!

Praktisch: je krijgt 2 dagen voor aanvang een link om deel te nemen aan de online sessie.

Schrijf in

 

Ik koop lokaal