Dec 16

OndernemersPUB: steunmaatregelen & financiering

voor Groeiers en Starters in Brugge

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 16/12 : Steunmaatregelen & financieringsinstrumenten voor starters

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: Kom meer te weten over de steun- en financieringsmogelijkheden bij de opstart en/of uitbouw van je onderneming. Wat is de winwinlening, tax shelter en wat houdt risicokapitaal in? Is crowdfunding iets voor mij? Wat is het Participatiefonds Vlaanderen en welk soort kredieten bestaan er als je niet bij de bank terecht kan? Aan de hand van concrete voorbeelden word je wegwijs gemaakt in deze materie. Spreker: Iris Detavernier (Agentschap Ondernemen)
  • 21u00: Netwerkreceptie met unieke netwerkformule + infomarkt: met aanwezigheid van onze partners (Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Ondernemen, Senior Consultants Vlaanderen) waar je terecht kan met al je vragen omtrent het ondernemerschap. Opnieuw hebben we een leuke netwerkformule voor je uitgewerkt. Tijdens de receptie voorzien we een fietskoets (dekentjes worden voorzien) waarin je je match van de avond beter leert kennen terwijl je ondertussen van een korte maar ontspannende rit geniet. 
  • 23u00: voorzien einde

Locatie: Syntra West - Ten Briele 7 - zaal 9&10 - 8200 Brugge

TIP: Ben je nog een prestarter? Kom dan vooraf naar onze Start-up Talk

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!