Jun 25

OndernemersPUB: pingpong je netwerk bijeen

voor Groeiers en Starters in Knokke-Heist
In samenwerking met CreaLINK

Wil je iets bijleren, je netwerk verruimen en ondertussen ook je spieren trainen? Trek samen met ‘Actie voor Starters’ en CreaLINK de zomer op gang in onze volgende OndernemersPUB! We gaan richting kust en strijken neer in de pop-up pingpongclub Spin in Knokke.

Je kan de avond starten met een spoedcursus, daarna wekken we de competitie op en ondertussen netwerk je volop in een bijzondere atmosfeer. Wij zorgen alvast voor de beste hotdogs van het land, open bar tot 21u30 & zomerse beats door onze huis DJ. Wie weet ga jij aan het einde van de avond aan de haal met de enige echte 'Actie voor Starters' trofee.

Programma:

  • 18u15: onthaal voor wie de spoedcursus volgt
  • 18u30 – 19u15: First Impressions Count - de psychologie van eerste ontmoetingen en hoe netwerken echt werkt. – Mirna Hidalgo – corporate trainer ----- We krijgen geen tweede kans voor een eerste indruk. Wist je dat het tot 10 ontmoetingen kan duren om iemand zijn mening te doen herzien na een slecht begin?  Als starter hangt je succes soms af van een eerste ontmoeting. Ben je bewust van hoe anderen jou zien? Kom en ontdek hoe je wordt waargenomen in zakendoen of sociale omstandigheden en leer eenvoudige tips die een blijvende impact hebben. In deze workshop  leer je over de elementen van charisma en eerste indrukken en hoe je je zelfpresentatie kan verbeteren. Als je de psychologie van eerste ontmoetingen begrijpt, zal je meer zelfvertrouwen krijgen en ook je klanten zullen dat voelen.
  • 19u15: onthaal voor wie enkel wil deelnemen aan het netwerkevent
  • 19u30 – 23.30: pingpongnetwerkevent ----- Het concept is eenvoudig. Je krijgt bij het binnenkomen een matchkaart waarop tegenstander en uur staat genoteerd. Win je jouw matches, dan ga je door naar een volgende ronde. Tussendoor geniet je van de unieke club, sfeermuziek van WAP, open bar tot 21u30, de beste hotdogs van het land en interessante gesprekken.

Locatie: SPiN: Kustlaan 56 - Knokke-Heist

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht!