Feb 02

Start&GO-connected

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in online sessie

“Leg contacten met andere startende en groeiende ondernemers die jouw angsten en dromen delen. Ondernemen leer je niet op de schoolbanken. Het is een weg met pieken en dalen. Zoek naar gelijkgezinden en leer van elkaar.  Samen staan we sterker.”

Laat je op je ondernemerstocht inspireren door onze gids Sara Pieters en haak in op het online netwerkevent van Start&GO op dinsdag 2 februari. Tijdens deze inspirerende trip breid je je netwerk uit op een innovatieve manier. We beloven je geen saaie pitches, maar een sessie vol creativiteit.

Sara Pieters van Red Zezel is innovatie-experte en helpt jou om in 2021 bergen te verzetten. Tijdens een korte plenaire sessie geeft Sara tips over hoe je je business een boost kan geven door creativiteit en innovatie te omarmen. Sara geeft je niet alleen advies, ze zet je ook aan het werk. In een visueel dashboard van Miro ga je aan de slag met je favoriete quotes, superhelden en doelen voor 2021. Aan de hand van jouw persoonlijk dashboard stel je je op een creatieve manier voor aan andere ondernemers tijdens de break-outsessies.

Schrijf je snel in en ontvang een verrassingsbox om tijdens het event samen op het nieuwe jaar te klinken.

Programma
19u30: Verwelkoming door Start&GO
19u35: Anders denken, doen en dromen anno 2021
20u00: Ga aan de slag met je visueel dashboard en verbind met andere ondernemers tijdens de break-outsessies
21u00: Einde

Praktisch
Enkele dagen voor het event ontvang je een bevestigingsmail met daarin de deelneemlink via Zoom. Houd ook je brievenbus in de gaten, want een lekkere aperitiefbox komt jouw richting uit.

50 credits
Nog 4 beschikbare plaatsen