Mar 18

Lunchen met de CEO: Julie Lietaer van ESG en Ariadne Innovation

Inspiratiesessie voor Starters en Groeiers in online sessie
In samenwerking met Fabrieken voor de Toekomst

Uit ervaring leer je, en dat is ook zo voor het ondernemerschap. Wie beter om tips te geven aan startende ondernemers, dan een ervaren rot in het vak? We nodigen enkele inspirerende CEO’s uit om hun ondernemersverhaal en tips te delen. Ga in intieme groep in dialoog met de zaakvoerders van gevestigde waarden en ga naar huis met nieuwe inzichten.

Zit op 18 maart aan (de virtuele) tafel met Julie Lietaer van European Spinning Group en Ariadne Innovation.

Julie stapte in 2013 als jonge dertiger in het familiebedrijf European Spinning Group. ESG is actief in de productie en distributie van textielgarens voor diverse markten (interieurtextiel, kledij en technisch textiel) en is goed voor een omzet van circa 30 miljoen euro. Julie is ondertussen de derde generatie in het bedrijf. Samen met haar vader is ze er co-CEO.

Bovenal is Julie een dame met een visie. De textielsector staat de komende jaren voor serieuze uitdagingen. Denk maar aan de milieuproblematiek en sociale uitbuiting in fabrieken in het buitenland. Reeds een aantal jaar zet Julie haar schouders onder initiatieven ter bevordering van de circulaire textielsector met #HackyourJeans. En recent startte ze, naast haar activiteiten in ESG, haar eigen start-up Ariadne Innovation op waarmee ze bedrijven die willen innoveren in duurzame textiel, met elkaar in contact brengt.  Benieuwd naar haar ondernemersavontuur?

Programma
12u00: Verwelkoming
12u05: Pitch je bedrijf (max 2 min per deelnemer)
12u35: Julie Lietaer vertelt haar ondernemersverhaal
13u05: Q&A
13u30: Einde

Praktisch: We organiseren dit event online via Teams. Je ontvangt enkele dagen voordien een deelneemlink. 

Farbriek voor de toekomst
200 credits
Nog 5 beschikbare plaatsen