Feb 28

Kick-off Westhoek Ondernemersclub

OndernemersClub voor Starters

Als startende ondernemer is het niet eenvoudig om van je droom een succes te maken.  De eerste jaren zijn vaak een zoektocht naar het vinden van het juiste evenwicht. Tips en begeleiding van een ervaren ondernemer kunnen voor jouw onderneming van goudwaarde zijn. 

Ben jij een startende ondernemer uit de Westhoek en ben je geïnteresseerd in kennisuitwisseling met een uitblinker in het ondernemerschap?

Schrijf je dan zeker in voor de kick-off van de Westhoek OndernemersClub op 28 februari. Tijdens dit event brengen we jou in contact met ervaren ondernemers uit de regio en maken we jouw ideale match! Je match wordt jouw peter of meter voor de komende maanden en zal je begeleiden bij de hindernissen die je ondervindt bij de opstart van je zaak. Daarnaast biedt de ervaren ondernemer jou ook zijn ervaring en netwerk aan.

We nodigen je, samen met je peter/meter, op geregelde tijdstippen uit om samen met de andere matches rond een inhoudelijk thema te werken en te netwerken met de andere startende en ervaren ondernemers.

De locatie van het event en de datums van de volgende bijeenkomsten delen we je later nog mee. 

Westhoek BusinessClub is een initiatief van POM West-Vlaanderen, OC West en RESOC Westhoek, met lokale steun van Unizo en Voka, en heeft als doel om de startende ondernemers uit de regio te ondersteunen met een peter/metertraject en om een ondernemend regionaal netwerk in de Westhoek te creëren.