Oct 07

Inspiratiecafé met Bart Buyse

Inspiratiesessie voor Starters en Groeiers in Roeselare
In samenwerking met Unizo

Unizo West-Vlaanderen en Start&GO slaan de handen in elkaar voor dit boeiende inspiratiecafé op donderdag 7 oktober in Roeselare! Bart Buyse, zaakvoerder van IzyCoffee komt zijn indrukwekkende ondernemersverhaal delen en we gaan in dialoog met de 3 ‘Beloftevolle KMO’-finalisten. Kom naar ons gratis inspiratiecafé en we beloven je een avond vol tips en inspirerende groeiverhalen.

Je hebt vast en zeker al één van de verrukkelijke koffie’s van IzyCoffee geproefd. Benieuwd naar de man achter de onderneming? Meet Bart Buyse. Hij noemt zichzelf corporate entrepreneur en is hyperambitieus.
Nadat hij bijna 20 jaar gewerkt heeft voor luchtvaartmaatschappij Lufthansa, besloot hij met zijn gezin op wereldreis te gaan. Toen hij terugkwam ontwikkelde hij zijn eigen koffie en opende een koffiebar in thuisstad Izegem. Drie jaar later opent hij zijn 8ste koffiebar en de toekomstplannen zijn groot. Met de ambitie om binnen 15 jaar de grootste koffiebarketen van het Europese vasteland te zijn, sleutelt Bart verder aan zijn bedrijf.

Na de keynote van Bart, geven we het woord aan de drie West-Vlaamse finalisten* van de Unizo-wedstrijd 'Beloftevolle KMO van het jaar’. Annelies van La Fleur Rouge, Tijs en Jonathan van Keypoint en Pauline van Mon Dada vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten en runnen van een succesvolle onderneming.

  • Wat moet je zeker wel of niet doen om het als ondernemer te maken?
  • Hoe schakel je over van een idee naar een echte zaak?
  • Hoe kan je sterk groeien met je onderneming?
  • Welke marketingtips zijn er voor jouw zaak?

Om af te sluiten krijg je de kans om in gesprek te gaan met de ondernemers en al je vragen te stellen.

Programma:
18u30: Verwelkoming
19u00: Keynote Bart Buyse van IzyCoffee
19u35: Panelgesprek met de finalisten van ‘Beloftevolle KMO’
20u35: Pauze
20u45: Gesprekken met de finalisten van ‘Beloftevolle KMO’
21u45: Netwerking

Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare – Spanjestraat 141

In samenwerking met

Unizo