May 07

Hoe vind en houd je topmedewerkers? Over employee branding, candidate experience flexibel verlonen

Netwerkevent voor Groeiers in Brugge
In samenwerking met TURBO

The Bridge is een netwerkplatform speciaal gericht op starters uit de Brugse regio. Door middel van panelgesprekken wordt er dieper ingegaan op de uitdagingen waar ondernemers mee geconfronteerd worden en hoe ermee om te gaan. Starters krijgen op The Bridge-events heel wat hands-on tips & tricks mee waarmee ze effectief aan de slag kunnen.

Nooit eerder was de arbeidsmarkt zo gespannen als vandaag. Het vinden en houden van (top)medewerkers vraagt niet alleen veel energie, financiële middelen, creativiteit maar ook een diepe betrokkenheid van elke medewerker om een magneet te zijn voor talent.
Drie experten in dit vakdomein delen hun inzichten en adviezen omtrent employee branding, candidate experience en flexibile verloningsalternatieven: Marnik D'hoore - CEO van Bloovi Careers, Geert Messens van Introduce en Charlotte Van Brabander van SD Worx. 
U ziet het, het wordt alweer een top-editie met actuele thema's.

Programma:

19u00: Ontvangst
19u30: Introductie door The Bridge
19u35: Keynotes - Marnik D'hoore - Geert Messens - Charlotte Van Brabander
21u00: Netwerkreceptie + Q&A
22u00: Einde

Locatie : SD Worx - Gistelse Steenweg 294 - Brugge

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht via deze link

Wanneer je inschrijft en niet komt opdagen behoudt The Bridge de mogelijkheid om een no-show fee aan te rekenen van 25 euro.

The Bridge is een samenwerking tussen Dfisc, Ondernemerscentrum Brugge, ING, The Mind Transformers, Turbo, Peepl, SD Worx en Xerius.