Nov 13

Hoe kan jij als ondernemer inspelen op de vergrijzing van de bevolking?

voor Starters en Groeiers
In samenwerking met Health Care Accelerator

Hoe is het met de noden van jouw cliënteel gesteld? Doordat senioren langer zelfstandig thuis wonen, behoren deze mensen wellicht ook tot jouw doelgroep. Maar hoe speel je in op hun veranderende noden zoals beperkte mobiliteit, een aangepast dieet, specifieke zorgen, …? Werk je al samen met andere ondernemers om hen beter te kunnen bedienen?

In bepaalde steden groeit de vergrijzende bevolking. Hierdoor moeten lokale handelaars en zorgactoren zich anders gaan organiseren. Samenwerken is vaak een oplossing maar welke partnerschapsmodellen zijn er mogelijk? Met welke actoren zie jij een samenwerking haalbaar?

Op deze activiteit krijg je een inzicht wat belangrijk is in de psyche van de mens om samen te werken. Daarna worden de mogelijkheden tot samenwerken met andere ondernemers besproken en ga je zelf ook in een kleine groepje (5-tal) ondernemers hier dieper over nadenken. Nadien ben je inzichten rijker in hoe een samenwerking praktisch haalbaar is voor jouw zaak en leer je ondernemers kennen die met jou aan de slag kunnen gaan.

Programma:

19h00: Onthaal
19h30: Verwelkoming
19h35: Samenwerken; wat belangrijk is in de psyche van de mens? - Tom Herregodts
19h50: Mogelijke partnerschapsmodellen tussen zorgactoren en lokale handelaars – Stephan Weemaes KU Leuven
20h05: Workshop samenwerken met zorgactoren en lokale handelaars – Stephan Weemaes KU Leuven
20h50: Algemene samenvatting – Stephan Weemaes KU Leuven

Koekelare, exacte locatie volgt nog. 

Deelnemen is gratis maar inschrijving verplicht via : deze link