Jul 30

Coronaklankbord

Klankbordsessie voor Starters en Groeiers in Roeselare

De coronacrisis sloeg genadeloos toe. Nu het normale leven weer met mondjesmaat op gang komt, is het belangrijk om de pijnpunten in je onderneming bloot te leggen en aan te pakken. Het Start&GO-expertenteam staat tijdens het klankbord voor je klaar om jou door de crisis te gidsen. 

Krijg advies op maat en plan jouw route naar succes. Samen met de collega’s en experten van Start&GO stel je een prioriteitenplan op en krijg je een helder overzicht van de ondersteuningsmaatregelen waarvoor je in aanmerking komt. Bovendien kijken we ook in de toekomst en helpen we jouw business futureproof te maken.

Zet de eerste stappen om jouw onderneming terug gezond te maken en registreer je voor het klankbord. Je kiest zelf op welk uur je bij ons langskomt.

Datum: donderdag 30 juli, 14u - 17u
Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare - Spanjestraat 141

Vulde je een code in tijdens de Quick-scan en heb je de extra credits nog niet ontvangen? Geen paniek, het Start&GO-team voegt de extra credits binnenkort toe aan je account.

De Quick-scan is een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen.
#meerwestvlaanderen #samenondernemen