Feb 01

Netwerkevent 'Passie wordt succes'

Netwerkevent voor Starters en Groeiers in online sessie
In samenwerking met Project 'Mensgerichte ondernemers'

Je begon je zaak vanuit een passie, een diep verlangen om mensen te helpen, een maatschappelijke bijdrage te leveren of gewoon je eigen ding te doen. Op dinsdag 1 februari leer je hoe je de kracht van die passie omzet naar een persoonlijke formule voor succes. Schrijf je in voor het online slotevent van EFRO-project 'Mensgerichte Ondernemers', sta positiever in het leven en breid je netwerk uit.

Samen met happy coach Emilie Depuydt gaan we op zoek naar onze intrinsieke motivatie en ontdekken we onze sterktes. Tijdens een korte plenaire sessie geeft Emilie je tips om in 2022 nog ambitieuzer te zijn, weerbaar te zijn op minder succesvolle dagen én vooral te durven geloven in onszelf. Tegelijk halen we ook inspiratie uit de korte babbels met elkaar in de break-outrooms. Op het einde van de avond heb je een tiental andere startende ondernemers ontmoet en leerde je hun uitdagingen kennen.
Leidraad van deze sessie? #BEYELLOW, het boek van Emilie over power en positivity.

Schrijf je snel in en ontvang niet alleen een gratis exemplaar van #BEYELLOW, maar ook een lekkere aperitiefbox om tijdens het event samen op het nieuwe jaar te klinken.

Programma
• 19u30: Verwelkoming
• 19u35: Korte terugblik op de realisaties in het EFRO-project 'Mensgerichte Ondernemers'
• 19u40: Keynote door Emilie Depuydt
• 20u00: Break-outrooms: We leren elkaar kennen, vieren samen onze successen van 2021 en kijken vooruit om van 2022 een nog groter succes te maken.
• 21u00: Einde

Praktisch
Enkele dagen voor het event ontvang je een bevestigingsmail met daarin de deelneemlink via Zoom. Houd ook je brievenbus in de gaten, want het boek van Emilie en een lekkere aperitiefbox komt jouw richting uit.

EFRO MGO
Gelijkgezinde mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen.
Mauger Mortier