Nov 19 Nov 27

Smaak in al z'n facetten

in Roeselare

Tijdens Week van de Smaak van 19 tot 27 november ontdek je ‘Smaak in al z’n facetten’ in het Huis van de Voeding. Het wordt een wervelende week vol smakelijke activiteiten!

Laat je verwonderen door verschillende fascinerende exposities van topniveau waaronder de tentoonstelling ‘Best of Belgian Food Photography’. Deze monumentale expositie toont een selectie van 10 Belgische foodfotografen met internationale reputatie, zoals eregast Tony Le Duc, in een verrassende scenografie.

Naast de straffe exposities, kan je er ook zelf aan de slag in één van de boeiende workshops met klinkende namen als David De Maré, Donald Deschagt... Experimenteer met zeewier en zwammen en pluk jouw favoriete kruiden in een eetbare tuin. Geniet daarna van een heerlijk gerecht of drankje in het nieuwe pop-uprestaurant GOUST of de koffie- en wijnbar.

Ontdek het volledige programma, schrijf je in op één van de specifieke activiteiten of reserveer jouw diner.

Meer info