Mar 23

Gratis toegangskaart voor vakbeurs Bois & Habitat

voor Groeiers en Starters in Namen

Ben je professioneel bezig met hout en duurzaam bouwen en wil je persoonlijk kennismaken met het edele karakter en de onbegrensde veelzijdigheid van hout? Kom dan naar Bois & Habitat in Namen en ontvang je gratis toegangsticket via Actie voor Starters!

Dankzij het Interreg V-project Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen Bâti C² geven we 10 gratis toegangskaarten (t.w.v. €12) weg voor Bois & Habitat in Namen, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout!

Al 20 jaar lang tekenen alle topspelers uit de houtsector present op Bois & Habitat. Van 23 tot 26 maart richt de vakbeurs de schijnwerpers op innoverende bedrijven en ontwerpers uit de sectoren van de bouw, de interieurinrichting en het meubelontwerp, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor hout. Tijdens Bois & Habitat ontdek je waar dit duurzame en edele materiaal allemaal voor gebruikt kan worden en wat de esthetische en technische voordelen ervan zijn.

Registreer je snel voor deze activiteit en ontvang je gratis ticket voor Bois & Habitat in Namen!

Bâti C² is een samenwerking van Vlaamse, Waalse en Franse partners om bio-ecologisch bouwen met materialen uit de korte keten te promoten, met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.