Sep 22

The Bridge: basisingrediënten voor maatschappelijk verantwoord zakendoen

Netwerkevent voor Groeiers in Brugge
In samenwerking met TURBO

Wat als maatschappelijk verantwoord zakendoen betekende dat je nog sneller kan groeien, de juiste mensen kan vinden en je zinvol werk kan creëren? De profit en non-profit sector komen steeds dichter bij elkaar, onder druk van de nieuwe economische modellen. Hierdoor moet hun visie en strategie de 3P's (People, Profit en Planet) integreren. Non-profit bedrijven kunnen pas duurzaam zijn, wanneer ze in hun ecosysteem bijdragen tot bredere maatschappelijke en economische resultaten. Maar ook traditionele bedrijven worden aantrekkelijker door een inclusieve aanpak naar mensen, maatschappij en milieu. Hierdoor hebben ze een streepje voor bij geëngageerde medewerkers die niet alleen job zoeken voor het geld maar ook en vooral zingeving.

Onze 4 experten Stefaan Bonte, Jocelyn Geurts, David Rotsaert en Anouk Van de Meulebroecke, gaan onder deskundige moderatie van Stef Dehullu, op zoek naar de basisingrediënten van Maatschappelijk Verantwoord Zakendoen.

Programma
19u00: Welkom
19u30: Inleiding door Stef Dehullu
19u40: Keynotes & cases van onze verschillende sprekers
21u00: Voorzien einde

Locatie: Pand 9, een initiatief van het maatwerkbedrijf Footstep - Dreef ter Panne 9,  Brugge

Inschrijven
Meer info en inschrijving kan je vinden op de website van The-Bridge; een netwerkorganisatie voor en door Brugse ondernemers.

Schrijf snel in want het aantal inschrijvingen is beperkt tot 40 deelnemers.

The Bridge is een platform opgericht voor starters en groeiers in de regio Brugge. The Bridge is een samenwerking tussen ING Brugge, SDWorx, Xerius, Ondernemerscentrum Brugge, Start&GO, DFISC, Rubicon, Stad Brugge.