Oct 11

TURBO kick-off

Netwerkevent voor Starters in Brugge
In samenwerking met TURBO

Hét event voor ondernemende jongeren en student-ondernemers in Brugge! Een middag en avond vol inspiratie, keynotes, live radio, start-up pitches, muziek & meer!

Dit event kadert binnen de Start Me Up Fest week, een initiatief van VLAIO.

Programma

16u00-19u00: live radio met Eva De Roo van Studio Brussel

 • Inspiratie, startup-pitches, muziek & meer

20u15-22u30: Keynotes

 • Jeroen De Wit (Teamleader) & Robin Geers (Start-up Survival)
  Jeroen is medeoprichter en CEO van Teamleader, een bedrijf dat zich richt op alles-in-één software voor online CRM, facturatie en projectmanagement.
  Robin wist zich op jonge leeftijd al te omringen met een netwerk van topondernemers en -investeerders. Samen met Jeroen schreef hij het boek Start-up Survival. Nadien organiseerde hij een Start-up Masterclass gevolgd door een Scale-up Masterclass i.s.m. Vlerick Business School.
 • Yasmien Naciri (Founder Fleks, onderneemster & columniste)
  Yasmien is ondernemer en werkt als strategisch communicatieadviseur. Daarnaast is ze ook auteur, columniste en voorzitster van Amana vzw (een ontwikkelings- en hulporganisatie) en Fleks (een niet-traditioneel jeugdhuis voor ondernemende jongeren). Ze deelt haar ervaringen via maandelijkse gastcolleges in het secundair en hoger onderwijs.
 • Adriaan Theys  (Innovation Enabler bij Ernst & Young The Factory)
  Adriaan is een 'Innovation Enabler' bij EY The Factory. Hij zorgt ervoor dat de intrapreneurs en innovatoren binnen EY optimaal ondersteund worden om zo de creatie van nieuwe innovatieve oplossingen binnen EY te versnellen.

Schrijf je in voor het avondprogramma

TURBO is een samenwerking tussen Stad Brugge, HOWEST, VIVES, KU Leuven Campus Brugge, Ondernemerscentrum Brugge, Het Entrepot en De Republiek en wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds Voor Regionale Ontwikkeling, alsook met Vlaamse cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de Provincie West-Vlaanderen.