Aug 20

CEO Heidi Rakels on the beach

Grow-up Talk voor Starters en Groeiers in Oostende
In samenwerking met Start it @KBSEA

DEZE SESSIE IS GEANNULEERD

Exponentieel groeien, maar je start-up-DNA behouden met Heidi Rakels van Guardsquare.*

Heidi Rakels is een voormalige judoka, maar ook founder en president van het bedrijf Guardsquare.

Guardsquare ontwikkelt software om mobiele apps beter te beveiligen. Het bedrijf is heel populair. Meer dan drie op de vier apps op het Androidbesturingssysteem van Google gebruiken de software van Guardsquare. Deloitte riep het bedrijf vorig jaar uit tot de winnaar in de Belgische Fast50-ranking van snelgroeiende technologiebedrijven. Guardsquare zette in drie jaar tijd een omzetgroei van 4700 procent (!) neer en haalde 2 miljoen euro winst uit een omzet van 6 miljoen euro. Begin dit jaar kondigde het bedrijf een investering aan van 29 miljoen dollar door Battery Ventures.

Op dinsdag 20 augustus om 13u vertelt Heidi Rakels hoe het is om bij zo’n groei het DNA van het bedrijf te bewaren, hoe belangrijk mensen zijn in haar verhaal en hoe zij erin slaagt om in het schaars aanbod van IT’ers en ingenieurs de juiste profielen te vinden.

Datum: dinsdag 20 augustus, 13u-14u

Locatie: Kursaal Oostende - Kursaal-Westhelling 12

oostende

Bekijk alle activiteiten op Start it @KBSEA

*Alle activiteiten zijn in het Engels. 

Deze activiteit kadert binnen het EFRO-project Mensgerichte ondernemers, en krijgt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincie West-Vlaanderen.

MGO