Oct 15

Peptalk 'One day or day one, you decide'

Inspiratiesessie voor Starters en Groeiers in Roeselare
In samenwerking met Project 'Mensgerichte ondernemers'

Neem je toekomst zelf in handen. In onzekere tijden is het nog belangrijker om zeker te zijn van je stuk. Ultrarunner Olivier Verhaege weet als geen ander hoe je een bijna onmogelijk doel bereikt. Op donderdag 15 oktober inspireert en motiveert Olivier je met zijn verhaal. Een verhaal over het realiseren van een plan en het integreren van een passie in je leven. Want met de juiste mindset en het nodige doorzettingsvermogen, bereik je meer. 

2014 was voor Olivier Verhaege het jaar, deels noodgedwongen, van belangrijke keuzes. Hij startte als zelfstandig ondernemer en zette hiermee een grote stap in het onbekende. In de zomer besloot hij deel te nemen aan de Spartathlon van 2016, een legendarische non-stoploopwedstrijd van 246 kilometer van Athene naar Sparta.

Zes jaar en minstens evenveel moeilijke beslissingen later, kijkt hij terug naar één van de moeilijkste periodes in zijn leven. Door te leren uit zijn tegenslagen, heeft hij ondertussen meer bereikt dan hij ooit voor mogelijk hield. 

Mis de motiverende talk van Olivier niet. Je kan op twee manieren deelnemen aan dit event:

 • Offline

  Je komt naar Het Sacrament in Roeselare en volgt de talk live mee. Je ontvangt bovendien een gesigneerd exemplaar van het boek 'Het hoofd weegt zwaarder dan de benen' van Olivier Verhaege. Uiteraard nemen we de nodige coronamaatregelen en garanderen we een veilig event.

  Programma:
  19u00 - 19u30: Ontvangst
  19u30 - 20u30: Keynote 'One day or day one, you decide' door Olivier Verhaege
  20u30 - 21u30: Netwerkmoment (volgens de huidige coronamaatregelen)

  Locatie: Eventkapel Het Sacrament - Moorseelsesteenweg 129, Roeselare
   

 • Online

  Je volgt de peptalk van Olivier digitaal (live of via replay). Je krijgt enkele dagen op voorhand een e-mail met de link naar de talk.

 

Deze activiteit kadert binnen het EFRO-project Mensgerichte ondernemers, en krijgt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincie West-Vlaanderen.