Jan 21

Ontdek de vakbeurs 'Maison et Objet' in Parijs

voor Starters en Groeiers
In samenwerking met PROGRES

Start&GO organiseert op maandag 21 januari 2019 een bezoek aan de beurs Maison et Objet in Parijs, de plaats voor professionals in interieur, design, decoratie en lifestyle. Maison et Objet wordt omschreven als ‘the leading home décor fair connecting the international interior design and lifestyle community’, een niet te missen event dus!

Waarom deelnemen?
Bezoek aan een vakbeurs in jouw sector vormt de ideale gelegenheid om kennis te maken met innoverende producten, ideeën en inspiratie op te doen en te netwerken met potentiële klanten, leveranciers en concullega’s. Naast het beursgedeelte is er ook een uitgebreid programma met infosessies over belangrijke trends en ontwikkelingen. 

Doelgroep: startende en kleine ondernemingen in de creatieve sectoren

Vertrek en aankomst:
Vertrek vanuit Kortrijk omstreeks 7u00. Aankomst in Kortrijk omstreeks 21u30. De exacte tijdstippen en vertrekplaats zullen u na bevestiging nog worden toegestuurd. 

*Om organisatorische redenen wordt bij afwezigheid zonder voorafgaande verwittiging een annulatiekost aangerekend van €60,00 incl. BTW (prijs van het toegangsticket).

Interesse? Registreer je dan snel want de plaatsen zijn beperkt!

Contact:
Justine Vanneste
justine.vanneste@ocwest.be

Deze activiteit wordt je aangeboden dankzij de financiële steun van het Interregprogramma France-Wallonie-Vlaanderen in het kader van het project PROGRES (PROject accelerating Growth, Resources and  Enterprise Support), www.project-progres.eu.