Oct 22

Klankbord

Klankbordsessie voor Starters en Groeiers in je kot

Hoe weerbaar is jouw onderneming? Leg de pijnpunten in je onderneming bloot en pak ze direct aan dankzij het constructief advies van onze financiële en marketingexperten.

Hoe onderneem je succesvol in deze uitdagende tijden? Tijdens een klankbordsessie in je buurt luisteren onze experten naar jouw problemen en hindernissen. Je krijgt advies op maat en stelt samen een prioriteitenplan op. Bovendien kijken we ook in de toekomst en helpen we jouw business futureproof te maken.

Maak jouw onderneming veerkrachtig en registreer je voor het klankbord. Je kiest zelf op welk uur je bij ons langskomt.

We nemen de nodige coronamaatregelen. Plan je toch liever een online meeting met onze experten of passen de ingeplande momenten niet voor jou? Geef ons een seintje.

Datum: donderdag 22 oktober 9u - 17u
Digitaal: via Microsoft Teams 

Vulde je een code in tijdens de Quick-scan en heb je de extra credits nog niet ontvangen? Geen paniek, het Start&GO-team voegt de extra credits binnenkort toe aan je account.

De klankbordsessies zijn een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen.
#meerwestvlaanderen #samenondernemen

Een brainstorm met een expert leverde heel wat objectieve en relevante informatie op.
Emilie Delorge