Sep 08

Klankbord

Klankbordsessie voor Starters en Groeiers in Brugge

Hoe weerbaar is jouw onderneming? Leg de pijnpunten in je onderneming bloot en pak ze direct aan dankzij het constructief advies van onze financiële en marketingexperten.

Hoe onderneem je succesvol in deze uitdagende tijden? Tijdens een klankbordsessie in je buurt luisteren onze experten naar jouw problemen en hindernissen. Je krijgt advies op maat en stelt samen een prioriteitenplan op. Bovendien kijken we ook in de toekomst en helpen we jouw business futureproof te maken.

Maak jouw onderneming veerkrachtig en registreer je voor het klankbord. Je kiest zelf op welk uur je bij ons langskomt.

We houden rekening met alle coronamaatregelen. Plan je toch liever een online meeting met onze experten of passen de ingeplande momenten niet voor jou? Geef ons een seintje.

Datum: Dinsdag 8 september 9u - 17u
Locatie: Ondernemerscentrum Brugge - Jan van Eyckplein 2

Vulde je een code in tijdens de Quick-scan en heb je de extra credits nog niet ontvangen? Geen paniek, het Start&GO-team voegt de extra credits binnenkort toe aan je account.

De klankbordsessies zijn een actie uit het relanceplan van de Provincie West-Vlaanderen. Dit plan bestaat uit tal van initiatieven en steunmaatregelen om de West-Vlaamse ondernemers te helpen.
#meerwestvlaanderen #samenondernemen